WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

SharDB
404 Not Found When Trying to Migrate Global or Sites (4 posts)

  1. cmdr_riker
    Member
    Posted 1 year ago #

    after solving my previous prob i'm now ready to migrate my db to test my configuration but I'm getting a 404 error when clicking on either 'Migrate Global Tables Migrate Sites' buttons.

    I'm using revision 663901, (which is the only such that I can get to work when located in mu-plugins).

    While I was trying to figure out if perhaps I had an error in my nginx configuration... I started comparing the code in sharddb-admin.php to that of v2.7.5

    revision 663901 line 142
    add_submenu_page( 'settings.php', 'SharDB Migration', 'SharDB Migration', 'manage_network', 'shardb_migrate', 'shardb_migrate' );
    v2.7.5line 142
    ' add_submenu_page( 'ms-admin.php', 'SharDB Migration', 'SharDB Migration', 'manage_network', 'shardb_migrate', 'shardb_migrate' );`
    }

    could this be why i'm getting the 404 error? since i'm running multi-site? or am I just insane?

    regards

    Eric

    http://wordpress.org/extend/plugins/shardb/

  2. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    could this be why i'm getting the 404 error? since i'm running multi-site? or am I just insane?

    SharDB is only for multisite.

    BUT, it was originally written for WordPress MU circa 3-4 years ago. In WP 3.0, what is now in Network Admin resided under ms-admin.php. In all versions since WP 3.1 menus are added via network_admin_menu.

    Since you are working with the custom setup which @boone mentioned in your previous thread. My knowledge of that environment is 2-3 years out of date so I'm not going to attempt to assist you in troubleshooting.

  3. cmdr_riker
    Member
    Posted 1 year ago #

    My knowledge of that environment is 2-3 years out of date so I'm not going to attempt to assist you in troubleshooting.

    Wait! I'm using WP 3.5.0 on this machine.. what's 3-4 years out of date?

    what i was commenting on was that after i installed the plugin as directed in the instructions (that I bought) and then got db-settings.php in my /wp I can't seem to get migrate to work.. i get a 404 error when i click either of the migrate tables buttons.

    it seems that something has changed in the latest revision.

    are you saying that i've got some sort of legacy code that's preventing this from working? in the latest revsision from SVN ms-admin.php is now missing...

    please advise when convenient.

  4. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Wait! I'm using WP 3.5.0 on this machine.. what's 3-4 years out of date?

    I meant your client's environment (which I am familiar with) vs the WP version.

    ms-admin.php - This was a file in WordPress 3.0 through 3.0.5.

    If you are working with WP 3.5 please use the development version of SharDB - http://wordpress.org/extend/plugins/shardb/developers/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags