WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

404 error when Imove my page from local server (7 posts)

  1. lindamoes
    Member
    Posted 8 months ago #

    can't figure out what the problem is, My site works fine on my local server but when I move it I get a 404 error on all pages but the index page... anybody know what the problem could be...

    uploaded site s now on:

    http://www.lindamoes.com/totallyunderground_upload/

    any advice???

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 8 months ago #

    Did you follow all of the relevant steps in Moving_WordPress?

  3. lindamoes
    Member
    Posted 8 months ago #

    Just read the material and it seems like it did the move correctly... i succesfully move other sites in the same way by exporting the database moving the corefiles and changing the config.php info and the URL in the database options panel.

    The index page shows up but the pages seem to not work... hence the 404 error... stating that the page might be misspelled paeg...

    I don't really understand what the problem is

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 8 months ago #

    Did you re-save your permalinks - one of the last steps when moving WordPress?

  5. lindamoes
    Member
    Posted 8 months ago #

    Not sure if i did that... but when i look at the page permalink in the backend it does point to the correct url

  6. lindamoes
    Member
    Posted 8 months ago #

    Okay... Now I get it... thank you for your help :o)

  7. Tom Leger
    Member
    Posted 8 months ago #

    Looks like this is cleared up, save the image files. You may need to do a "search and replace" to change the URL of the image links. Here's one plugin that might help!

    Search and Replace

Reply

You must log in to post.

About this Topic

Tags

No tags yet.