WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

404 error when I put the number 2014 in the permalink (4 posts)

  1. Borja Obeso
    Member
    Posted 9 months ago #

    when I leave just the word without the year, it works. When I add the year, it shows a 404.

    why?

    http://digmoto.com/supercross-2014/

  2. Robert Oller
    Member
    Posted 9 months ago #

    Borja,

    What are your Permalink settings? Try updating your permalink settings and refreshing.

  3. Zahak
    Member
    Posted 7 months ago #

    It is a bug within WordPress, or close enough...

    When entering a 4 digit number, WordPress thinks that you want to show an archive for the year of that number. In you case that would be 2014. As you don't have any posts published for 2014 yet, you get a 404 error.

    When creating a page, you can't enter 2014 as permalink, it will automatically correct to 2014-2 or something. However it doesn't do the same thing for posts... (probably as default permalink structure isn't only http://domain/permalink).

  4. Pioneer Valley Web Design
    Member
    Posted 7 months ago #

    @Zahak, this post is two months old, and:

    It is a bug within WordPress, or close enough...

    When entering a 4 digit number, WordPress thinks that you want to show an archive for the year of that number. In you case that would be 2014. As you don't have any posts published for 2014 yet, you get a 404 error.

    I am certainly not seeing this. A slug is a slug...

    If this is happening, it's from a plugin or theme.

Reply

You must log in to post.

About this Topic