WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] 400 bad request, 403 forbidden error (5 posts)

  1. shenxin
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hi all,

    So I recently edited my posts, and one of them turned up with this message in preview and the actual webpage:
    Bad Request

    Your browser sent a request that this server could not understand.
    Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    the address of the webpage is as follows:
    http://www.shenxin.info/episode-3-extras-%E7%AC%AC%E4%B8%89%E6%AE%B5-%E7%BE%A4%E4%BC%97%E6%BC%94%E5%91%98-2/

    I tried emptying cache, and re edit the whole page over and over, and I don't think it's a problem of content. I've been trying to solve it for ages, and nothing worked so far. I've also contacted my domain support, and there's nothing they could do about it.
    I saw quite a lot of posts regarding this matter on the forum, anyone successfully solved this problem yet?

    Thanks.

  2. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    What happens if you remove all content from the post?

  3. shenxin
    Member
    Posted 9 months ago #

    I've tried, it's still the same message...

  4. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    Try removing the post's title.

  5. shenxin
    Member
    Posted 9 months ago #

    Got it! I removed the Chinese characters in the slug, and only have it in the title of the page, then it works. I guess the slug can't recognise any Chinese characters, and that's the reason why. thanks a lot esmi!

Reply

You must log in to post.

About this Topic