WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

301 error when Fetch as Googlebot (2 posts)

  1. bijumk
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello

    Hello, there

    My site http://www.educationobserver.com has a wordpress blog at http://www.educationobserver.com/institute_news/
    The blog was constantly indexed by google, normally the new posts are available in Search within 10-60 minutes... But for the last 2 days the blog posts are not at all indexed..
    I tried to visit the page as a googlebot from the webmaster central.. the fetch returned the following result

    ---------------------------------------------
    HTTP/1.1 301 Moved Permanently
    Date: Thu, 21 Oct 2010 14:01:41 GMT
    Server: Apache/2
    Location: http://www.educationobserver.com/institute_news/
    Content-Length: 333
    Keep-Alive: timeout=1, max=100
    Connection: Keep-Alive
    Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1

    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
    <html><head>
    <title>301 Moved Permanently</title>
    </head><body>
    <h1>Moved Permanently</h1>
    <p>The document has moved here.</p>
    <hr>
    <address>Apache/2 Server at http://www.educationobserver.com Port 80</address>
    </body></html>
    -------------------------------------------
    All the pages in the blog have the same problem...

    I dont know what happened... I haven't changed any of the configurations/ settings in the meantime..... when I tried to see the page by typing into the addressbar... It resolves as normal...

    Please help

    thanks in advance

    Biju

  2. bijumk
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello

    One Update... I am getting the same error when I submit it with or without the training /

    http://www.educationobserver.com/institute_news/ and
    http://www.educationobserver.com/institute_news

    gives the same error

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic