WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

2.8.5 problem - cant upload images (11 posts)

  1. chriscodes
    Member
    Posted 4 years ago #

    i get the following error when i click on insert to post after i have uploaded an image:

    Not Acceptable
    
        An appropriate representation of the requested resource /wordpress/wp-admin/media-upload.php could not be found on this server.
    
        Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    PLEASE HELP!!!!!!!!

  2. kaljukopla
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm able to upload images only without flash. It's same with NextGen Gallery plugin. It show's "http error".

  3. chriscodes
    Member
    Posted 4 years ago #

    darn.. any fix for this??

  4. Samuel B
    moderator
    Posted 4 years ago #

    you could try adding this line to wp-config.php

    define(’ALLOW_UNFILTERED_UPLOADS’, true);

    which works for admins only

  5. htan
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same here, cannot upload images after the upgrade.

    A Suspect Request has been Rejected

  6. iamseanbond
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yes received the same...

    An appropriate representation of the requested resource /wordpress/wp-admin/media-upload.php could not be found on this server.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    Been very annoying and I've not been able to post for over a week!

  7. iamseanbond
    Member
    Posted 4 years ago #

    Samboll,
    Not to be stupid but I'm new to this... But just what am I suppose to use to alter this php file?

    you could try adding this line to wp-config.php

    define(’ALLOW_UNFILTERED_UPLOADS’, true);

    which works for admins only

  8. iamseanbond
    Member
    Posted 4 years ago #

    Samboll...

    Nope... Added your line to wp-config.php and received the very same error message. I think the folks from WordPress need to get on this as I'm dead in the water until this gets resolved.

  9. iamseanbond
    Member
    Posted 4 years ago #

    Dear WordPress... You know this is utterly ridiculous that I've not been able to post a blog going on 3 weeks now because of this problem! Why hasn't anyone been looking into this and updating this forum thread with any sort of status to this problem?

    Regards,
    Sean Bond

  10. You may have been unable to post for three weeks, but you only posted about it four days ago, and to a very old thread as well, so cut us some slack. We're all volunteers doing our best to support several users on our free time, and not everyone can answer every problem.

    Now, regarding your problem, here are a few things to try:

    1. Since you hijacked chriscodes's thread, I have no clue what version of WordPress you're using. If you're using 2.8.5 like he was, upgrade now.

    2. Confirm that the /wordpress/wp-admin/media-upload.php file does exist. if it doesn't, download WordPress and upload a copy of the file.

    3. Deactivate all plugins. If that resolves the issue, reactivate each one individually until you find the cause.

  11. churchill
    Member
    Posted 4 years ago #

    I am currently running 2.9.2 and have no issues uploading images.
    I save my images using Photobucket and insert the image on my HTML page.
    No fuss, no muss.
    Church

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.