WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] 2.3 unreadable pages (10 posts)

  1. jtclicker
    Member
    Posted 6 years ago #

    since upgrading to 2.3 my pages are unreadable, I get a Not Found Sorry, but you are looking for something that isn't here. error message. My blog is here http://www.foundobjectsgallery.com/bartender/
    any ideas?

  2. jtclicker
    Member
    Posted 6 years ago #

    anyone any ideas? can't solve this. changing themes doesn't work, and I really don't want to go back to the old version of WP

  3. Cornell_Finch
    Member
    Posted 6 years ago #

    jt

    Check your .htaccess file for permalinks. I note that the individual post few isn't working either which would point to this problem.

    http://codex.wordpress.org/Using_Permalinks

    Good luck!

  4. jtclicker
    Member
    Posted 6 years ago #

    aghhhh, ok, I've gone through the link you posted and updated the permalink structure, but still have the problem. Is there a tutorial somewhere which would indicate how the htaccess file is interfering with the page call? would going back to 2.2 solve the problem?? Thanks for thepointer!

  5. Cornell_Finch
    Member
    Posted 6 years ago #

    There's no need to go back to 2.2

    I don't know of any tutorial. However. In you dashboard go to Options -> Permalinks

    At the bottom of the page will be the text you need to put in the .htaccess file.

    Copy it.

    Edit your .htaccess using your favourite method (notepad etc) and ensure that the text in there matches what you copied from the options page.

    If still no luck, then as a temporary measure try switching to "default" in the Options - Permalinks page and see what happens.

  6. jtclicker
    Member
    Posted 6 years ago #

    Thanks Cornell, yeah I've done all that and still no joy. Actually the best result comes from Date and Namebased, default makes it worse. I've set the permssions on .htaccess to be server writable so I'm not updating the file manually

  7. jtclicker
    Member
    Posted 6 years ago #

    and as an added problem, contents of the posts are not showing up in the feed either, although the post titles are. anyone know what could have happened with the upgrade to cause this mayhem,????

  8. jtclicker
    Member
    Posted 6 years ago #

    i'm not sure it is htaccess as a change to a sandbox theme solves the problem

  9. jtclicker
    Member
    Posted 6 years ago #

    resolved. it was a problem with the WPtags 4 MetaKeywords plugin

  10. Erunafailaro
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hello!

    I wrote the WPtags 4 MetaKeywords plugin and have fixed this bug with the help of some fellow bloggers.

    You can download the new version here.

    Sorry for this inconvenience :-(

    Jan

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags