WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

2.3 and Attachment Links (2 posts)

  1. newstoob
    Member
    Posted 6 years ago #

    Anyone run into this problem yet or have any suggestions?

    When I post a new article in 2.3 and have thumbnail attachments linking to the picture attachment page, it looks as if it is writing out the URL wrong to the attachments and it takes you right back to the article.

    Before the upgrade the URL's were in this format:
    http://www.newstoob.com/2007/09/26/sample-post/attachment-name-here

    Now it is looking like this:
    http://www.newstoob.com/2007/09/26/sample-post/8550
    http://www.newstoob.com/2007/09/26/sample-post/8551....

    It has the actual attachment # on the end which doesn't seem to work.

    Any help is appreciated!

    Shawn

  2. Aleister
    Member
    Posted 6 years ago #

    I recently experienced this myself with the latest version of WP.

    It turns out that it is a bug. Attachment links do not work properly unless you give the uploaded image a title.

    Here is the bug report: http://trac.wordpress.org/ticket/5080

    The bug was originally for PDF uploads not working when a title was skipped, but notes further down explain that it also prevents attachment images (linked to page) from working.

    A patch was submitted, but it did not resolve the image issue.

    Now that the bug is known, I am sure it will be fixed :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic