WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] 2.1 upgrade random repeats of posts on main page (9 posts)

  1. Jesse Petersen
    Member
    Posted 7 years ago #

    I upgraded both of my blogs, and this one is showing weird repetitions of posts. It appears to be random. Each time I delete my newest post and put it back, it shows up twice, yet not all of the posts are doubled. They are identical in every way, and there is only one copy of each post in the database.

    http://www.theweirdnewsdaily.com/

    Here's my loop code:
    <!-- Loopstart! -->
    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    <hr />
    <p class="fecha"><?php the_time('F jS, Y') ?>
    <h4><a>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></h4>
    <?php the_content('Continue reading ?'); ?>
    <div class="meta">[ <a>"><strong>Reader Remarks:</strong> <?php comments_number('none','1','%'); ?></a> ] Filed under <?php _e($msg_post_filed); ?> <?php the_category(', ') ?> at <?php _e($msg_post_at); ?> <?php the_time('G:i'); ?>. <?php edit_post_link(__($msg_post_edit)); ?><?php edit_post_link('Edit',' [ ',' ] '); ?>
    <div id="wp-notable"><?php if (function_exists('wp_notable')) wp_notable(); ?></div>

    <?php wp_link_pages(); ?><a href="#top"><?php _e($msg_layout_top); ?></a>
    </div>
    </div>
    <?php comments_template(); ?>
    <?php endwhile; ?>
    <?php next_posts_link('? Previous entries') ?>?<?php previous_posts_link('Next entries ?') ?>
    <?php else : ?> <div class="post">
    <p class="error"><?php _e($msg_search_error); ?>
    </div>
    <?php endif; ?>
    </div>

  2. Jesse Petersen
    Member
    Posted 7 years ago #

    Deleted.

  3. todmaffin
    Member
    Posted 7 years ago #

    I'm having this same problem. Anyone?

  4. faustina
    Member
    Posted 7 years ago #

    it was a the sideblog plugin for me.

  5. todmaffin
    Member
    Posted 7 years ago #

    Thank you, thank you! That fixed it for me too! Yay! I was NOT looking forward to downgrading. :)

  6. Michelle
    Member
    Posted 7 years ago #

    I'm getting this same issue after upgrading and don't have the sideblog plugin. Anyone else see this or understand the root cause? Thanks!

  7. Michelle
    Member
    Posted 7 years ago #

    Replying to my own -- it was the Post Levels plugin that was causing my error. Deactivated that and it works fine now.

  8. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Posted 7 years ago #

    Any plugin that changes the way posts display can potentially cause weirdness with 2.1. A lot of the backend has changed in this respect, so if you have any plugins that mess with this sort of thing, deactivate them and then look for an update or fix for them.

  9. Jesse Petersen
    Member
    Posted 7 years ago #

    For me, it was Sideblog. Thanks so much.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic