WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Spun
[resolved] Downloaded 2.0.2 Pictures in boxes everywhere not circles? (9 posts)

  1. rachelmdubicki
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hi,

    As soon as i updated the Spun theme to 2.0.2 all my lovely pictures in circles got messed up - now there are boxes with pictures. If you leave the mouse over the boxes the cicles appear underneath. Very confusing.
    Any ideas what i can do to fix this, my website looks a mess at the moment.(link below)
    http://www.photomural.org

    Thanks
    Rachel

    [Moderator Note: Please ensure that you are embedding links correctly in your posts.]

  2. hamutalwz
    Member
    Posted 8 months ago #

    same for me. what happened?
    Thanks.

  3. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 8 months ago #

    @hamutalwz - could you start your own thread and include a link to your site so someone can help you without getting tangled up in Rachel's thread?

    http://wordpress.org/support/theme/spun#postform

    @Rachel - have you tried clearing any caching on your site and browser?

  4. jeffbbs
    Member
    Posted 8 months ago #

    it happens to me too.
    all gallery is not working well

  5. jeffbbs
    Member
    Posted 8 months ago #

    I want to restore the themes to the old verson 1.0.7. What should i do?

  6. hamutalwz
    Member
    Posted 8 months ago #

    @WPyogi,
    since it's exactly the same issue, isn't it best to continue one single discussion thread?
    In any case, I have deleted this version and returned to 1.0.7.
    I will re-install it only once I know it's behaving as expected, so I think I should follow this thread and follow the solution proposed here.
    If this won't work for me, I will open a new thread. Is that ok?
    Thank you.

  7. brbrbr
    Member
    Posted 8 months ago #

    For me it helped to purge all cache. And force a reload ( ctrl-f5 )

  8. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 8 months ago #

    Everyone please create your own threads to discuss your issue, even if you think your issue is the same. As you can see there have now been 5 posts (including mine) on this thread that have not contributed towards the solution.

    If your issue is the same you don't have to post on the other guy's thread. All you need to do is follow the support given to the guy who created the thread. It's the same issue so the support given to that guy can be directly applied to you.

  9. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 8 months ago #

    @rachelmdubicki, Replace the code from your "content-home.php" file of your Child Theme with the code from this PasteBin page: http://pastebin.com/5PzrWLC2

    Explanation - http://wordpress.org/support/topic/put-test-inside-images-on-home-page?replies=4#post-5027177

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic