WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

2 domains, 1 host, permalink problem. (5 posts)

  1. CanuckKev
    Member
    Posted 9 years ago #

    I have two domains setup on my linux box. Normal permalinks works on one, but not the other. The second domain works if I use the /index.php/ permalink.

    phpinfo reports the same on both, mod_rewrite is enabled. htaccess exists is set 666 and gets populated when I update the structures, but apache throws 404's on the second domain.

    I even tried copying the htacces from one domain to the other.

    The Vhosts file info is the same for the 2 doamins except for the domain names and physical locations for the files (document root, logs, etc).

    Any ideas?

    I have a phpinfo script on each domain. Here are the links.

    Domain 1 working fine
    http://www.twowheeledrants.info
    http://www.twowheeledrants.info/test.php

    Domain 2
    http://www.canadianrider.info
    http://www.canadianrider.info/test.php

  2. YardOBeef
    Member
    Posted 9 years ago #

    Permalinks on both sites are working for me. Also, I'm not sure how secure it is to show your php info in public, but I'n no security expert.

    YoB

  3. whatless
    Member
    Posted 9 years ago #

    I would try putting a new and empty htacces file at the root of each WordPress install. Make sure the files are 666 and log in and set up a new permalink.

  4. CanuckKev
    Member
    Posted 9 years ago #

    The permalinks are working on domain 2, but only if I preface them with /index.php/.

    I did a touch htaccess adn chmod 666 then updated the structure and the same thing.... Weird.

  5. CanuckKev
    Member
    Posted 9 years ago #

    Yeah, I guess having that info in theopen is dumb. I removed it... :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.