• Fantastic plugin. Tested some odd 6 plugins but not one of them is as good as this one. It’ll take some time to understand the settings but once you do the possibilities are endless.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Do you have a documentation file about the plugin. I am running into several issues for which I can’t find a solution and support is not given.

    Thx in advance.

    Thread Starter charles1955

    (@charles1955)

    Hi Sandra,

    I am sorry. There’s no documentation available for this plugin. It takes some effort and carefully reading and following the instructions given while implementing the plugin.

    In dutch:
    Hee Sandra, het is geen gemakkelijke plugin maar voor mijn doel was hij perfect en gratis. Ik weet niet hoeveel en hoe moeilijk je problemen zijn maar misschien kan ik je helpen. Stuur me maar een mailtje charles@charlesgaillard.nl

    Ciao

    Hi Charles,

    Ik heb netjes tekst toegevoegd bij gradaties en had gehoopt dat die ook meegestuurd zou worden met de resultaten van de score naar deelnemers, maar helaas. Heb jij een oplossing?

    Verder wil ik graag het mailadres (dat ik verplicht laat invullen) ook graag in de mail krijgen voor mijn eigen bestand. Waarschijnlijk zit de oplossing hier in de php bestanden, dus daar moet ik even naar zoeken.

    Snap jij het template verhaal, heb er eentje aangemaakt, maar kan er verder niets mee.

    Bedankt dat je wilt helpen.

    Groet,
    Sandra

    Thread Starter charles1955

    (@charles1955)

    Sorry, sorry Sandra,
    Mijn fout. Ik ging ervan it dat het over een andere plugin ging (Appointments+) omdat ik daar gereageerd had. Ik was deze plugin helemaal vergeten…. Destijds heb ik ernaar gekeken en wel een mooie survey opgezet maar ik heb toen besloten het via GetResponse te doen omdat ik dan de opvolging veel makkelijker kon doen. Ik kan je dus niet helpen.
    Nogmaals sorry!
    Charles

    Geen probleem.
    Hoe zijn je ervaringen met de GetResponse plugin. Geeft dat de mogelijkheid die ik aangaf te missen bij de Get Pro Quiz plugin?
    Dan zou het nl. voor mij een goede oplossing kunnen zijn.

    Dankjewel,
    Sandra

    Oh wacht, dit is puur een formulier, geen test oid die iemand kan invullen. Als je daar nog een tip voor hebt…….graag 🙂

    Thread Starter charles1955

    (@charles1955)

    Als het alleen om een formulier gaat zijn er heel veel oplossingen.. Maar ik heb het gevoel dat er toch wel iets speciaals gevraagd wordt met ‘gradaties’. Op basis van wat je geschreven hebt kan ik je geen antwoord geven. Ik weet te weinig van wat je wilt bereiken.
    Mail me aub op het mailadres wat ik eerder gegeven heb, dan houden we hier op want het hoort hier in dit supportforum niet thuis.

    Groet, Charles

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Wonderful plugin’ is closed to new replies.