• Ahoj,

    testuju tvuj plugin GoPay pro Woocommerce, jsem v testovacim modu GoPay, ktery mam i zatrzeny v backendu WordPressu.

    Problemy:

    • pri odesilani objednavky a presmerovani na GoPay se uz automaticky odesila e-mail o provedeni objednavky (tento se ma odeslat, az se mi tam ukaze potvrzovaci stranka, ze platba z GoPay byla provedena)
    • po uskutecneni platby pres GoPay se dava stav objednavky do vyrizuje se, ale ma byt ve stavu dokonceno – protoze prodavam stahovatelne produkty, tak potrebuji, aby stav byl dokonceno, protoze teprve v tomto stavu se posle zakaznikovi e-mail s odkazem ke stazeni produktu

    Muzes mi poradit, jestli mam neco spatne nastaveno, pripadne jak to nastavim, aby to fungovalo cele spravne?

    Diky

    ——————————————————————-

    English version:

    Hi,

    I am testing your plugin GoPay for Woocommerce in test mode, I have also checked the test mode in the backend of WordPress.

    Problems:

    • notification e-mail about the order is automatically sent after redirecting to GoPay, this email should be sent after displaying the confirmation page, that means after redirecting back from Gopay
    • after the payment via GoPay the order status is set to pending instead of completed – I sell digital products, so I need the status to be completed, because only in this status the customer receives e-mail with a link to download the product

    Can you tell me if my setup is wrong or how can I make it work?

    Thanks

    https://wordpress.org/plugins/woocommerce-gopay-payment-gateway/

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • I’m sorry but these are English language community forums, so please use English or provide an English translation. Alternatively, use a WP support forum in your language.

    autor neposkytuje support, aj ja potrebujem url adresy skriptov na notifikáciu a nič, zdá sa mi to nezodpovedné, aj som mu to napísal, faganovi.

    sorry for lang.
    author doesnt provide support for plugin, pls delete this plugin from offer, I spent with him much time and no sence, nothig.

    Thread Starter bajola

    (@bajola)

    URL pro notifikaci najdes primo v nastaveni toho pluginu, kazdopadne plugin kompletne nefunguje na nove verzi Woocommerce (2.1 a vyssi, ktera vysla minuly tyden), takze je to nepouzitelne, dokud to autor neupgraduje.

    áno, ospravedlňujem sa, našiel som ho neskôr
    mne to kompetne nefunguje, woocommerce bol preinštalovaný na staršiu verziu 2.0.20, nefachčí to ani tam

    hm taky jsem zjistil, že to s 2.1 nefunguje. Pro mě to znamená, že nemůžu upgradovat. Nemáte na něho někdo kontakt?

    The author left his contact under FAQ (pavel.witassek@gmail.com), but it seems like he is not responding.

    Is there someone who could to repair this plugin? I need help with this too.
    thanks

    to bajola: Hi, please can you help me? You write that you sell downloadable products, I need to know is how you set Woommerce or where set up generating URLs to download? Thaks for help

    Thread Starter bajola

    (@bajola)

    Pokud má někdo zájem, hodlám tento plugin nabízet jako placený. Moje verze je pro Woocomerce verze 2.0+ a je plně kompatibilní s nejnovější verzí WordPressu a Woocommerce. Pokud máte zájem kontaktujte mě na email: info@cmska.cz. V současné době plugin testuji a na vyžádání zašlu demo a screenshoty z administrace. Není problém přidělat nějakou funkci na přáni (například zde zmiňovanou změnu stavu na commpleted při stahování digitální produktů).

    Testovací verze je zatím zde: test.cmska.cz, může se stát, že něco nebude fungovat jak má, jelikož tam plugin vyvíjím a testuji. Můžete si ale nákupní proces vyzkoušet.

    I anyone interested I am intending to sell GoPay gateway plugin for Woocommerce. My version is for Woocomemrce 2.0+ and is fully compatible with latest releases of WC and WP. If you are interested please contact me: info@cmska.cz and I will send you test page and screenshots from administration background.

    Musilda

    (@musilda)

    Pokud máte někdo zájem o již otestovaný a funkční placený plugin, můžete mne kontaktovat na musilekv@seznam.cz.

    If you are interested in someone already tested and working a paid plugin, you can contact me at musilekv@seznam.cz.

    mineo

    (@mineo)

    Takže.
    Musím priznať, že som to nakoniec na woo 2.0.20 spojazdnil. Týmto by som chcel ešte raz pozdraviť v úvodzovkách autora, lebo jeho plugin ma stál veľa úsilia, času a nervov. Nechcem ani spomínať, že medzičasom sa mi automaticky updatoval WP, samozrejme starý woo prestal fungovať a znovu som musel všetko prerábať. Verziu starého woo sa mi podarilo uspešne vymazať, takže kompatibilnú verziu s tým fucking pluginom som musel dlho hľadať. Ale nakoniec sa podarilo.
    Tiež by som chcel vyzdvihnúť spoluprácu GoPay, kde mi sucho oznámili, že sa mám obrátiť na autora pluginu. Neviem, ale myslím si, žeby malo byť v ich záujme, aby ten plugin fungoval, takže v tejto súvislosti, aj ked si prácu chlapcov, ktorí nakoniec plugin vraj aktualizovali, vážim, myslím si, že finančnú podporu za svoju snahu by mali žiadať od GoPay a nie od zákazníkov.
    Takže čo z toho vyplýva. Človek v takomto prípade začne hľadať alternatívy a tak to bolo aj u mňa, prešiel som na klasický bankový prevod a na paypal a ľudia okolo celého toho humbuku, alebo bordelu, to je jedno, ako to nazvem, nech sa nad sebou zamyslia!!!!

    korwinus

    (@korwinus)

    mineo:

    No on to jsem dal spíše někdo, kdo si to tak nějak udělal pro sebe a chtěl se s tím zřejmě podělit. No a pak na další vývoj už nedělal. Není to oficiální verze od GoPay a je v něm dost chyb a zbytečností. GoPay s tím nemají nic společného, takových pluginů by museli dělat mraky, jelikož je i hodně systému a mít v týmu odborníka na Joomlu, Opencart, Woocommerce, Prestashop a další, by bylo dost nákladné. Nejde jenom o to plugin udělat, ale také se starat o jeho vývoj. Přece jenom GoPay se mění a i systém pro který je dělán plugin se mění, takže je to vcelku dost práce/času.

    Divím se, že se vám do toho vůbec chtělo. Je to vcelku náročné to udělat dobře, než pochopíte logiku Woocommerce a GoPay. GoPay se mi zdá jako dobré řešení hlavně pro e-shopy v čr a sk. Takže pokud chcete (a GoPay jste úplně nezavrhl) napište a já vám funkční plugin prodám. Na ceně se určitě dohodneme. info@cmska.cz

    korwinus:
    a budete plugin aktualizovať?

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • The topic ‘Synchronizace stavů a posílání e-mailů’ is closed to new replies.