WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Postie
[resolved] 1.5.20 - Tags no longer saving (4 posts)

  1. cfink381
    Member
    Posted 2 months ago #

    This might be just me, but after upgrading to 1.5.20 the tags specified in the body of the email (i.e. tags: foo, bar) are no longer saving to the post.

    Reverting back to 1.5.19 resolved the issue.

    After reverting to 1.5.19, I accidentally overwrote postie-functions.php with the newer version, which reproduced the error. Looking at the differences between the versions of this file, the wp_set_post_terms in the PostToDB function on line 905 jumped out as a possible culprit.

    I had some issues with the custom taxonomies that weren't reproducible, so it might just be me, but thought I'd give a heads up.

    Thank you!

    https://wordpress.org/plugins/postie/

  2. eschlesinger2013
    Member
    Posted 2 months ago #

    The same thing happened to me. The tags are "absorbed" from the text in the body of an email, but they are not actually added to the post as tags. Can you please offer a fix fast? My site is not longer being tagged automatically as I need to happen.
    Thank you!!!

  3. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 months ago #

    1.5.21 has been released which removes the call to wp_set_post_terms()

  4. cfink381
    Member
    Posted 2 months ago #

    Just upgraded to 1.5.21 and can confirm that tags are being set properly. Thanks for the quick fix!

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.