WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress SEO by Yoast
1.4.4 broken RSS feed (2 posts)

  1. lyndonr
    Member
    Posted 1 year ago #

    upgraded to 1.4.4 this morning. seems to be a conflict with this bit of code I use in my functions.php to include images in my RSS feed. I display the feed on my home page.

    function insertThumbnailRSS($content) {
    	global $post;
    	if ( has_post_thumbnail( $post->ID ) ){
    		$content = '' . get_the_post_thumbnail( $post->ID, 'thumbnail', array( 'alt' => get_the_title(), 'title' => get_the_title() ) ) . '' . $content;
    	}
    	return $content;
    	}
    	add_filter('the_excerpt_rss', 'insertThumbnailRSS');
    	add_filter('the_content_feed', 'insertThumbnailRSS');

    When I remove this bit from functions, homepage feed works fine, when I include it.. broken. this did not happen in 1.4.3.

    any help is greatly appreciated, thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

  2. lyndonr
    Member
    Posted 1 year ago #

    hmm... hold the phone. seems I use this bit of code to shorten the RSS cache time. could be the culprit as well

    //shorted cache feed time
    	add_filter( 'wp_feed_cache_transient_lifetime', create_function('$a', 'return 50;') );

    EDIT: yup that's it. I guess I'll just remove this from my functions and deal with the default cache time.

    EDIT2: now it doesn't work with W3 Total Cache 0.9.2.8 enabled. Seems like there's some screwy stuff happening with the RSS in the 1.4.4. interested if anyone can confirm this.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic