WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

1.0.2 / Saving an entry actually deletes... (6 posts)

  1. jungleboogie
    Member
    Posted 10 years ago #

    Something really weird is happening... Running 1.0.2, when I'm logged in and in Edit mode, when I "save" an entry, or "save and continue editing" the entry, it deletes the entry. The only thing that seems to work is "publish". I haven't really created any hacks to the original setup, other than setting up that "backup/restore" option (which seemed to backup the MYSQL ok, but doesn't seem to Restore correctly... but that's a whole 'nother post! : ) I am using a different CSS file, but I can't imagine why that would make my posts delete (I restored the original CSS file just to make sure that the posts were really gone and it wasn't just that I couldn't see them... they're actually deleting when I click "Save".)
    Any help would be greatly appreciated. I'm really eager to get a stable weblog running without fear of losing my hard work.
    thanks,
    t
    http://www.trebsworld.com/wordpress

  2. jungleboogie
    Member
    Posted 10 years ago #

    As an update, it seems that "save as draft" doesn't work either ... in the "post" section...
    t.
    http://www.trebsworld.com/wordpress

  3. justkristin
    Member
    Posted 10 years ago #

    I am having the same problem! Yikes! Two gone already!

  4. justkristin
    Member
    Posted 10 years ago #

    Changed to 1.2 and now the problem is gone...

  5. oliver
    Member
    Posted 10 years ago #

    Had this too, but only with entries I had imported from MT. After upgrading to 1.2 this is gone.

  6. djblurb
    Member
    Posted 10 years ago #

    Same problem with MT entries.
    Did any of you get your entries back? Did you re-import them?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.