WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

- You don't have permission to do that !!!! (12 posts)

  1. janosh
    Member
    Posted 8 years ago #

    If i try to delete the default links, comes "You don't have permission to do that!" What's going on, i'm the admin. How can i delete these? Please help me!!!
    - janosh.

  2. ajparker
    Member
    Posted 8 years ago #

    I'm having the same issue trying to delete a page. I just went through the 2.0.3 upgrade on one site and had moved wp-admin wp-include and wp* in the main folder got moved to a bkp folder (wp-content overwrote everything) unfortunately, so I've had to recopy my template and plugin files. But, now that I've got everything straight, I can't delete a testing page that I wrote after the upgrade. (I'm logged in as admin...) I saw a reference when this has come up before that perhaps not all the wordpress files had been removed before upgrade, but it seems that was fairly thoroughly done.

    I did the database upgrade on login, everything LOOKED to go correctly.

    I've even gone through a second time and blew EVERYTHING away and re-copied the files and that doesn't seem to do it. I thought maybe there was a browser cookie issue, tried another browser to login, still no luck. Any other suggestions would be welcome.

  3. ajparker
    Member
    Posted 8 years ago #

    BTW - I did a workaround on this particular page by going into phpmyadmin which may not be an option for everyone.... I selected my site's database, then the wp_posts table. Then navigated to the post number (which displays next to a post or page entry in the list), then dropped that one from the table. (Posts and pages are treated the same in the database.)

  4. Rich Owings
    Member
    Posted 7 years ago #

    I've got the same problem after an upgrade from 2.0.2 to 2.0.4.

  5. Rich Owings
    Member
    Posted 7 years ago #

    A little more searching turned up this semi-solution, which worked for me...

    http://wordpress.org/support/topic/75391?replies=6#post-392012

  6. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    @GPSMapper - the error, and semi-solution, would indicate you're at 2.0.3, not 2.0.4. That was a known issue for .03

    If you login as admin and look at the bottom of any admin page, what WP version is listed there?

  7. spencerp
    Member
    Posted 7 years ago #

    Sorry, deleted my previous reply.. if you DO have 2.0.3, you could try this:
    http://txfx.net/code/wordpress/wordpress-203-tuneup/

    But, if you have 2.0.4..I'm not sure then. =/

    spencerp

    Just woke up not long ago.. half of brain is still in bed lmao!

  8. larscsim
    Member
    Posted 7 years ago #

    I upgraded TWO different WordPress sites today. Both from 2.0.2 to 2.0.4, and I am having the same problem. Can't delete any links at all.

    I just get the message "You don't have permission to do that."

    EDIT: I am also having trouble getting the comments numbers updated after I deleted all the comments. Maybe there's a permission problem somewhere?

    I don't know. I'm really in the dark here. But it's kinda frustrating really after doing the upgrade.

    EDIT 2: I can't delete anything at all infact. Categories, posts, comments. Nothing. That makes this quite a big problem.

  9. larscsim
    Member
    Posted 7 years ago #

    Too late to edit, but I've found a (weird) solution to this. When I log-in with another browser, I can delete just fine.

    Seems to be browser/cookie related, or something.

    EDIT: Tried deleting all cookies in FireFox. No luck. Seems I have to do all my deleting in Opera from now on. Which kinda sucks.

  10. vkaryl
    Member
    Posted 7 years ago #

    larscsim: if you by chance are using zonealarm pro or suite, check out their forum for a quasi-solution.

    The real solution (if you're using ZA pro or suite) is to go back to ZA free....

  11. lotzwe
    Member
    Posted 7 years ago #

    I experienced this same problem, immediately after upgrading from 2.02 to 2.04.

    It looks like a Firefox-related problem -- I was also able to delete links by logging in with a different browser; in my case IE6.

  12. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    lotzwe - have you cleared FF cookies and cache and tried logging back in?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic