WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

Z_Everson

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: Infinite-Scroll] Infinite Scroll doesn't work for me User last replied: 4 weeks ago. No replies since.
  2. [resolved] Infinite Scroll doesn't work for me User last replied: 4 weeks ago. No replies since.
  3. [Plugin: Jetpack] Publicize isn't posting to Facebook User last replied: 4 months ago. No replies since.
  4. Moving site from one domain to another User last replied: 5 months ago. No replies since.
  5. Change all external links to open in new window or tab User last replied: 5 months ago. No replies since.
  6. [Plugins: Jetpack and Bitly] Publicize puts out bit.ly and wp.me link User last replied: 5 months ago. No replies since.
  7. [Plugin: Jetpack] Publicize didn't work for article posted via WordPress for iOS User last replied: 5 months ago. No replies since.
  8. [resolved] [Plugin: Instapress] Broke my whole site User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago
  9. [Plugin: Instapress] Like it before ir broke my site User last replied: 8 months ago. No replies since.
  10. Having image thumbnails open to text pop-ups User last replied: 1 year ago. No replies since.
  11. WYSIWYG editor disappeared User last replied: 1 year ago. No replies since.
  12. Klout says I must connect JetPack plugin to WordPress User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  13. Formatting missing from wp-login, dashboard in Firefox User last replied: 2 years ago. No replies since.
  14. Favicon only appears on home page, not sub pages User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  15. how to install publicize User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 1 year ago
  16. [resolved] How do I transfer to a new host? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  17. Couldn't sync posts after update to 3.0.0 User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  18. Google search results for my site show "This site may be compromised." User last replied: 2 years ago. No replies since.
  19. WYSIWYG editor disappeared User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  20. [resolved] RSS feed has XML Parsing Error, invalid but appears fine in Safari User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  21. How do I transfer a site from /development folder to main site? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  22. Site broken after trying to move folder to root folder User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  23. Publish RSS feed on a page? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  24. [Plugin: Akismet] Not catching spam comments User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  25. "parse error. not well formed" appears when trying to log in on iPhone app User last replied: 2 years ago. No replies since.
  26. Visual Editor does not appear User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  27. Visual Editor disappearing User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  28. Visual and HTML Editor are missing User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  29. Accessing wp-admin/install.php leads to HTTP Error 404 User last replied: 3 years ago. No replies since.
  30. Blog posts not appearing on blog page User last replied: 3 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [Plugin: Infinite-Scroll] Infinite Scroll doesn't work for me Started: 4 weeks ago No replies.
  2. [resolved] Infinite Scroll doesn't work for me Started: 4 weeks ago No replies.
  3. [Plugin: Jetpack] Publicize isn't posting to Facebook Started: 5 months ago Most recent reply: 4 months ago.
  4. Moving site from one domain to another Started: 5 months ago Most recent reply: 5 months ago.
  5. Change all external links to open in new window or tab Started: 5 months ago Most recent reply: 5 months ago.
  6. [Plugins: Jetpack and Bitly] Publicize puts out bit.ly and wp.me link Started: 5 months ago No replies.
  7. [Plugin: Jetpack] Publicize didn't work for article posted via WordPress for iOS Started: 5 months ago No replies.
  8. [resolved] [Plugin: Instapress] Broke my whole site Started: 8 months ago Most recent reply: 7 months ago.
  9. [Plugin: Instapress] Like it before ir broke my site Started: 8 months ago No replies.
  10. Having image thumbnails open to text pop-ups Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  11. Klout says I must connect JetPack plugin to WordPress Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  12. WYSIWYG editor disappeared Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  13. Formatting missing from wp-login, dashboard in Firefox Started: 2 years ago No replies.
  14. Favicon only appears on home page, not sub pages Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  15. [resolved] How do I transfer to a new host? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  16. Couldn't sync posts after update to 3.0.0 Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  17. WYSIWYG editor disappeared Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  18. Visual Editor does not appear Started: 3 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  19. Google search results for my site show "This site may be compromised." Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  20. [resolved] RSS feed has XML Parsing Error, invalid but appears fine in Safari Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  21. How do I transfer a site from /development folder to main site? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  22. Site broken after trying to move folder to root folder Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  23. Publish RSS feed on a page? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  24. [Plugin: Akismet] Not catching spam comments Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  25. "parse error. not well formed" appears when trying to log in on iPhone app Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  26. Accessing wp-admin/install.php leads to HTTP Error 404 Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  27. Blog posts not appearing on blog page Started: 3 years ago No replies.
  28. [resolved] Posting two photos or images on the same line Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  29. [resolved] Unable to upgrade to 3.0.1 Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  30. Upgraded to 3.0, now Add New post screen doesn't load Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.