WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

xmatter

User Activity

124

Recent Replies

  1. [resolved] Link Comment Count In Post Meta User last replied: 6 months ago. No replies since.
  2. 502 Error With Cellular Data User last replied: 8 months ago. No replies since.
  3. [resolved] iOS 6 on AT&T 502 Bad Gateway Error User last replied: 10 months ago. No replies since.
  4. [resolved] General CSS Questions User last replied: 10 months ago. No replies since.
  5. [resolved] IIS7 vs WAMP User last replied: 10 months ago. No replies since.
  6. [resolved] Page Attributes "Template" Missing User last replied: 10 months ago. No replies since.
  7. [resolved] Access Localhost Install via IE User last replied: 10 months ago. No replies since.
  8. 2 Subscribing Blogs Under 1 Site User last replied: 10 months ago. No replies since.
  9. [resolved] Default Custom Avatars User last replied: 10 months ago. No replies since.
  10. Accidentally Published User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago
  11. [closed] How To Center Youtube Video!? User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 1 month ago
  12. Display post from one category - Pagination User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago
  13. [resolved] Internal Server error changed WordPress Address (URL) and Site Address (URL) User last replied: 10 months ago. No replies since.
  14. What is wrong with this code? User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago
  15. Not able to login to wordpress on a specific computer User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago
  16. Unable to get WP installed on Win2k3SP2, IIS 6 User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 9 months ago
  17. [resolved] Weird Display Isues User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago
  18. Updating 3.6 installation error User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago
  19. size calendar User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago
  20. [resolved] Blank Pop-up window showing on front page of my blog User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago
  21. [resolved] Image in Header User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago
  22. "Insert into post" and other buttons missing User last replied: 10 months ago. No replies since.
  23. WP on IIS7 and Image Uploads User last replied: 11 months ago. No replies since.
  24. [resolved] Permalinks Not Working? User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 11 months ago
  25. WordPress on IIS7 User last replied: 11 months ago. No replies since.
  26. [resolved] [Plugin: TablePress] Document Links In Plugin User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 11 months ago
  27. Image Gallery User last replied: 11 months ago. No replies since.
  28. Error Reaching Plugins User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 11 months ago
  29. So Here's A Weird Issue User last replied: 11 months ago. No replies since.
  30. Drag & Drog Not Working User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 11 months ago

Threads Started

  1. [resolved] Link Comment Count In Post Meta Started: 6 months ago Most recent reply: 6 months ago.
  2. 502 Error With Cellular Data Started: 8 months ago No replies.
  3. [resolved] iOS 6 on AT&T 502 Bad Gateway Error Started: 12 months ago Most recent reply: 10 months ago.
  4. [resolved] General CSS Questions Started: 11 months ago Most recent reply: 10 months ago.
  5. [resolved] IIS7 vs WAMP Started: 11 months ago Most recent reply: 10 months ago.
  6. [resolved] Page Attributes "Template" Missing Started: 11 months ago Most recent reply: 10 months ago.
  7. [resolved] Access Localhost Install via IE Started: 10 months ago Most recent reply: 10 months ago.
  8. 2 Subscribing Blogs Under 1 Site Started: 10 months ago No replies.
  9. [resolved] Default Custom Avatars Started: 10 months ago Most recent reply: 10 months ago.
  10. Current Category Highlight Started: 1 year ago Most recent reply: 11 months ago.
  11. WP on IIS7 and Image Uploads Started: 11 months ago Most recent reply: 11 months ago.
  12. [resolved] Permalinks Not Working? Started: 11 months ago Most recent reply: 11 months ago.
  13. WordPress on IIS7 Started: 11 months ago No replies.
  14. [resolved] [Plugin: TablePress] Document Links In Plugin Started: 11 months ago Most recent reply: 11 months ago.
  15. Image Gallery Started: 11 months ago Most recent reply: 11 months ago.
  16. Error Reaching Plugins Started: 11 months ago Most recent reply: 11 months ago.
  17. So Here's A Weird Issue Started: 11 months ago Most recent reply: 11 months ago.
  18. Drag & Drog Not Working Started: 11 months ago Most recent reply: 11 months ago.
  19. [resolved] Menu Registration In Functions Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  20. Contact Form 7 Red Border Error Fix Started: 1 year ago No replies.
  21. Display Categories In Random Order Started: 1 year ago No replies.
  22. Broken Captcha Image Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  23. Theme With Contact Page Template Started: 1 year ago No replies.
  24. [Plugin: Easy Contact Forms] User's inputted email remains Started: 1 year ago No replies.
  25. Personally coded theme wants to update Started: 1 year ago No replies.
  26. Random Post Order Based On Category Started: 1 year ago No replies.
  27. XAMPP vs. WAMP Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  28. Plugin For Employee Reviews Started: 1 year ago No replies.
  29. Proper Heading Tag Format Started: 2 years ago Most recent reply: 1 year ago.
  30. Display Visitor's Current Location Started: 2 years ago No replies.

124