WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

wvasko

User Activity

Recent Replies

  1. Facebook showing not related photo if I publish new post with archive photo User last replied: 7 months ago. No replies since.
  2. [resolved] issues viewing only one category User last replied: 8 months ago. No replies since.
  3. [resolved] Media Gallery v 3.7.1 not working User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago
  4. [resolved] add text or script under every post User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago
  5. [resolved] scripts not working User last replied: 8 months ago. No replies since.
  6. [resolved] getting "http://wp.me" on facebook when I publish the post User last replied: 8 months ago. No replies since.
  7. [resolved] The time is wrong User last replied: 9 months ago. No replies since.
  8. my blog name is duplicated in title!? User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago
  9. Slow loading and not loading site while i'm logged in User last replied: 10 months ago. No replies since.
  10. How to put header left or right text? User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago
  11. [resolved] Facebook like plugin User last replied: 1 year ago. No replies since.
  12. How to reset "sharing numbers"? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  13. [resolved] meta tags, how can I add them? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  14. [resolved] My site: Slow responding, white page, and this error* User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  15. [resolved] Problem with twitter followers number in widget User last replied: 1 year ago. No replies since.
  16. [resolved] Not correct number of twitter followers User last replied: 1 year ago. No replies since.
  17. [resolved] WP Super Cache caching broken! User last replied: 1 year ago. No replies since.
  18. [resolved] variable twitter number User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  19. [resolved] (dashboard/settings/sharing) how to enable sharing option? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  20. [resolved] google search not giving results for my site in last 24 hours User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  21. [resolved] cyrillic weather User last replied: 1 year ago. No replies since.
  22. [resolved] .swf in blog sidebar? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  23. [resolved] tags are visible after post, how to turn them off User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  24. [resolved] Direct Linking google+ with my webpage User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 5 months ago
  25. [resolved] how to post directly on facebook, twitter, g+ User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  26. [resolved] Change spacing between banners User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago

Threads Started

  1. [resolved] Direct Linking google+ with my webpage Started: 1 year ago Most recent reply: 5 months ago.
  2. Facebook showing not related photo if I publish new post with archive photo Started: 7 months ago No replies.
  3. [resolved] issues viewing only one category Started: 8 months ago Most recent reply: 8 months ago.
  4. [resolved] add text or script under every post Started: 8 months ago Most recent reply: 8 months ago.
  5. [resolved] scripts not working Started: 8 months ago Most recent reply: 8 months ago.
  6. [resolved] getting "http://wp.me" on facebook when I publish the post Started: 8 months ago Most recent reply: 8 months ago.
  7. [resolved] The time is wrong Started: 9 months ago Most recent reply: 9 months ago.
  8. Slow loading and not loading site while i'm logged in Started: 10 months ago No replies.
  9. How to put header left or right text? Started: 10 months ago Most recent reply: 10 months ago.
  10. [resolved] Facebook like plugin Started: 1 year ago No replies.
  11. How to reset "sharing numbers"? Started: 1 year ago No replies.
  12. [resolved] meta tags, how can I add them? Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  13. [resolved] My site: Slow responding, white page, and this error* Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  14. [resolved] Problem with twitter followers number in widget Started: 1 year ago No replies.
  15. [resolved] Not correct number of twitter followers Started: 1 year ago No replies.
  16. [resolved] WP Super Cache caching broken! Started: 1 year ago No replies.
  17. [resolved] variable twitter number Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  18. [resolved] (dashboard/settings/sharing) how to enable sharing option? Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  19. [resolved] google search not giving results for my site in last 24 hours Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  20. [resolved] cyrillic weather Started: 1 year ago No replies.
  21. [resolved] .swf in blog sidebar? Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  22. [resolved] tags are visible after post, how to turn them off Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  23. [resolved] how to post directly on facebook, twitter, g+ Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  24. [resolved] Change spacing between banners Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.