WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

windyweather

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] Exploit? User last replied: 1 month ago. No replies since.
  2. [resolved] Gallery image ordering is broken User last replied: 3 months ago. No replies since.
  3. Not refreshing properly User last replied: 10 months ago. No replies since.
  4. [resolved] Media Post bug User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago
  5. [resolved] Galleries LOST in WP 3.0 upgrade... User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  6. WP-cumulus background not set? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  7. Custom fields are LOST on every UPDATE User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  8. HTML comments - woops... User last replied: 4 years ago. No replies since.
  9. Custom fields are lost when you update post User last replied: 5 years ago. No replies since.
  10. Slippery or Solvent support in WP 2.7+ User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  11. [Plugin: Add From Server] Suggestions for Add-From-Server User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago
  12. Plug-In To Import Image Files to New WP 2.5 Media Library Directory Structure? User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago
  13. [resolved] Pointer to plug-in for page render time? User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago
  14. SPAM with comments and pings disabled?? User last replied: 7 years ago. No replies since.
  15. 'Slippery' Posts User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago
  16. WP 1.5.2 - bad behavour when pingomatic does not answer User last replied: 8 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] Exploit? Started: 1 month ago Most recent reply: 1 month ago.
  2. [resolved] Gallery image ordering is broken Started: 3 months ago Most recent reply: 3 months ago.
  3. Not refreshing properly Started: 10 months ago No replies.
  4. [resolved] Media Post bug Started: 10 months ago Most recent reply: 10 months ago.
  5. [resolved] Galleries LOST in WP 3.0 upgrade... Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  6. WP-cumulus background not set? Started: 4 years ago No replies.
  7. Custom fields are LOST on every UPDATE Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  8. HTML comments - woops... Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  9. Custom fields are lost when you update post Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  10. Slippery or Solvent support in WP 2.7+ Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  11. [Plugin: Add From Server] Suggestions for Add-From-Server Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago.
  12. [resolved] Pointer to plug-in for page render time? Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago.
  13. SPAM with comments and pings disabled?? Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago.
  14. WP 1.5.2 - bad behavour when pingomatic does not answer Started: 8 years ago No replies.