WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

rxcknrxll

User Activity

Recent Replies

  1. SSL Certificate Error. Only happens occasionally. User last replied: 5 months ago. No replies since.
  2. Cannot publish Aweber form unless superadmin User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  3. [resolved] [Plugin: SP responsive wp-faq with category plugin] Display a specific FAQ category archive User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  4. [resolved] One site in multisite shows incorrect gravatar next to admin comments User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 7 months ago
  5. [Plugin: AgentPress Listings] Cannot add new taxonomies from edit listing page User last replied: 9 months ago. No replies since.
  6. [Plugin: Content Scheduler] Does it work with different post types? User last replied: 9 months ago. No replies since.
  7. [resolved] Migrating from single install to multisite. Custom post types and image problems User last replied: 1 year ago. No replies since.
  8. Missing Links (Blogroll) and Header on WPMU Site 3 User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  9. [resolved] New Mapped Domains Show Up Blank (but work fine before domain mapping) User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  10. [Plugin: Simple Multisite Sitemaps] Blank sitemap page User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  11. [Plugin: Advanced Access Manager] AAM is not supported any more? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  12. [Plugin: BuddyShare] [Plugin: BuddyPress Share It] This plugin does nothing at all? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  13. [Plugin: Advanced Access Manager] Roles Not Saving or Displaying Correctly User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  14. Post by Email (weirdness!) User last replied: 2 years ago. No replies since.
  15. how can I set up a privacy filter? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  16. Can't edit widgets User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  17. Facebook & Twitter Status User last replied: 4 years ago. No replies since.
  18. Popup Window for Email Opt-in User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  19. [resolved] Moving wp-config.php to private directory User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  20. How to change table prefix User last replied: 5 years ago. No replies since.
  21. [resolved] Cannot access blog admin link User last replied: 5 years ago. No replies since.
  22. New Installation - login page, admin, text editor and other things not right User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  23. [resolved] RSS issue User last replied: 6 years ago. No replies since.
  24. How to get rid of index.php from Permalinks User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  25. blogroll not showing User last replied: 6 years ago. No replies since.
  26. [resolved] simple tags issue User last replied: 6 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] [Plugin: SP responsive wp-faq with category plugin] Display a specific FAQ category archive Started: 9 months ago Most recent reply: 3 months ago.
  2. SSL Certificate Error. Only happens occasionally. Started: 6 months ago Most recent reply: 5 months ago.
  3. Cannot publish Aweber form unless superadmin Started: 6 months ago Most recent reply: 6 months ago.
  4. [resolved] One site in multisite shows incorrect gravatar next to admin comments Started: 10 months ago Most recent reply: 7 months ago.
  5. [Plugin: AgentPress Listings] Cannot add new taxonomies from edit listing page Started: 9 months ago Most recent reply: 9 months ago.
  6. [resolved] Migrating from single install to multisite. Custom post types and image problems Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  7. [resolved] New Mapped Domains Show Up Blank (but work fine before domain mapping) Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  8. [Plugin: Simple Multisite Sitemaps] Blank sitemap page Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  9. [Plugin: Advanced Access Manager] AAM is not supported any more? Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  10. [Plugin: BuddyShare] [Plugin: BuddyPress Share It] This plugin does nothing at all? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  11. [Plugin: Advanced Access Manager] Roles Not Saving or Displaying Correctly Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  12. Post by Email (weirdness!) Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  13. Popup Window for Email Opt-in Started: 5 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  14. New Installation - login page, admin, text editor and other things not right Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  15. [resolved] RSS issue Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago.
  16. blogroll not showing Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago.
  17. [resolved] simple tags issue Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago.