WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

RRikesh

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: Advanced Custom Fields - Taxonomy Field add-on] Fatal error: Cannot redeclare class User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  2. Upload a custom edited local copy to GoDaddy hosting User last replied: 1 year ago. No replies since.
  3. [resolved] [Plugin: Custom Post Type UI] Single quote in custom post type name User last replied: 1 year ago. No replies since.
  4. [resolved] [Plugin: Advanced Custom Fields] Possible to restrict file types for upload? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. [resolved] problem with term containing ampsersand when calling wp_set_post_terms() User last replied: 1 year ago. No replies since.
  6. [resolved] [Plugin: Polylang] is_search() not working User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  7. [Plugin: Polylang] 404 errors with /%postname%/ permalinks User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  8. Bootstrap Pluggin in WordPress User last replied: 1 year ago. No replies since.
  9. [resolved] [Plugin: Advanced Custom Fields] custom thumbnail sizes User last replied: 1 year ago. No replies since.
  10. [resolved] [Plugin: Polylang] Getting 404 on pages and articles but not custom post types User last replied: 1 year ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] [Plugin: Custom Post Type UI] Single quote in custom post type name Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  2. [resolved] [Plugin: Advanced Custom Fields] Possible to restrict file types for upload? Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  3. [resolved] problem with term containing ampsersand when calling wp_set_post_terms() Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  4. [resolved] [Plugin: Polylang] is_search() not working Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  5. [resolved] [Plugin: Advanced Custom Fields] custom thumbnail sizes Started: 1 year ago No replies.
  6. [resolved] [Plugin: Polylang] Getting 404 on pages and articles but not custom post types Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.