WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

rreimche

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] Custom post type archive is now 404 on one of sites, all use same theme. User last replied: 9 months ago. No replies since.
  2. Cusom fields for comment_for() are not displayed if logged in User last replied: 1 year ago. No replies since.
  3. [resolved] Custom taxonomy somehow is not being added User last replied: 1 year ago. No replies since.
  4. [resolved] Template hierarchy does not work correct. User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. [resolved] Strange behavior -- closing "/" in some tags are cut out during render. User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  6. Somehow my code based on Settings API doesnt work OK, can't figure out why User last replied: 1 year ago. No replies since.
  7. Roll tags over all tags User last replied: 2 years ago. No replies since.
  8. [resolved] A complex problem with displaying custom posts using parameters from $_GET User last replied: 2 years ago. No replies since.
  9. File download link gives 404, file exists. Very weird. User last replied: 2 years ago. No replies since.
  10. Problem inserting custom taxonomy terms into on Options page. User last replied: 2 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] Custom post type archive is now 404 on one of sites, all use same theme. Started: 9 months ago Most recent reply: 9 months ago.
  2. Cusom fields for comment_for() are not displayed if logged in Started: 1 year ago No replies.
  3. [resolved] Custom taxonomy somehow is not being added Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  4. [resolved] Template hierarchy does not work correct. Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  5. [resolved] Strange behavior -- closing "/" in some tags are cut out during render. Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  6. Somehow my code based on Settings API doesnt work OK, can't figure out why Started: 1 year ago No replies.
  7. Roll tags over all tags Started: 2 years ago No replies.
  8. [resolved] A complex problem with displaying custom posts using parameters from $_GET Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  9. File download link gives 404, file exists. Very weird. Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  10. Problem inserting custom taxonomy terms into on Options page. Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.