WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

pete_398

User Activity

Recent Replies

  1. Live Site is different from Admin Section User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  2. http error while uploading User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  3. [resolved] Huge Problem How can I fix it? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  4. [resolved] can't log in 100% sure got password and email right .... User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  5. [resolved] Page not working, redirecting to 5 min installation User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  6. Moved from One server to Another but old Links Redirection User last replied: 1 year ago. No replies since.
  7. [resolved] Permissions for wp-admin User last replied: 1 year ago. No replies since.
  8. Reset password form 2nd hook User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  9. Please help- urgent -WP Super Cache destroyed my site! User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  10. [resolved] Warning: Cannot modify header information - headers already sent by... User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  11. post #1 disappeared when I entered post #6 User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  12. Problem 500 Error User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  13. Changing Hosting company, moving WP blog? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  14. Can't login and does not recognise my username User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 8 months ago
  15. [resolved] problem with links User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  16. 404 Error When Trying to Access Theme PHP files User last replied: 1 year ago. No replies since.
  17. [closed] Help me access my site. no login User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  18. [resolved] What does wp-cron do ?? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  19. How to make post previews work with different site address URL? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  20. Unrecognized space at the bottom of website User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  21. Unable to view the homepage, all other pages are fine. User last replied: 1 year ago. No replies since.
  22. [resolved] Home page Blank User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 8 months ago
  23. Font size User last replied: 1 year ago. No replies since.
  24. [resolved] How to copy my site to a a subdirectory User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  25. which files/folders need WRITE access for Apache? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  26. [resolved] WordPress and php version 5.3.x User last replied: 1 year ago. No replies since.
  27. Oops User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  28. [resolved] upgraded to version 3.5 and now my website is nothing but error messages User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  29. [closed] updated to version 3.5 - entire site not working! User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  30. [resolved] crawl error for posts which no longer exist User last replied: 2 years ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.