WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

neversettle

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Good User last replied: 2 months ago. No replies since.
  2. [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Just to say thank you User last replied: 2 months ago. No replies since.
  3. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Getting "that site already exists" message User last replied: 2 months ago. No replies since.
  4. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] 500 Error on Site #1, Site 2 & 3 work perfectly User last replied: 2 months ago. No replies since.
  5. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] I cant find it! User last replied: 2 months ago. No replies since.
  6. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Domain Mapping User last replied: 2 months ago. No replies since.
  7. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] help! subsite cloned fine, but all images ahe broken icon User last replied: 2 months ago. No replies since.
  8. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] multisite - move site between networks User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago
  9. [Plugin: NS Cloner - Site Copier] www issue when copying subdomain.www.domain.com User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 1 month ago
  10. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Cloned site 'page edit' not working User last replied: 3 months ago. No replies since.
  11. [Plugin: NS Cloner - Site Copier] followed instructions, did not work (the first time) ***UPDATE*** User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 1 month ago
  12. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Target Site Domain User last replied: 3 months ago. No replies since.
  13. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Unwanted default text in header and footer User last replied: 3 months ago. No replies since.
  14. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Cloning to new (private) domain...? User last replied: 3 months ago. No replies since.
  15. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Tables in database User last replied: 4 months ago. No replies since.
  16. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Page not found after cloning User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  17. not authenticating the coinbase User last replied: 4 months ago. No replies since.
  18. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Set a 'template' for new sites? User last replied: 4 months ago. No replies since.
  19. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] This web page is not available - localhost User last replied: 4 months ago. No replies since.
  20. [Plugin: NS Cloner - Site Copier] This plugin is ausome User last replied: 4 months ago. No replies since.
  21. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] new user registration default template. User last replied: 4 months ago. No replies since.
  22. [closed] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Not compatible with themes from Themify User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  23. [Plugin: NS Cloner - Site Copier] WOW! I'm almost speechless!! User last replied: 5 months ago. No replies since.
  24. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Template Site - Should Themes and Plugins be Network Activated? User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  25. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] in multisites network, failed to clone site properly User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  26. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Created site http://subdomain.domain.comPATH_CURRENT_SITE User last replied: 5 months ago. No replies since.
  27. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Clone of ID=1 site gives signup redirect when visiting the subdomain User last replied: 5 months ago. No replies since.
  28. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] NS Cloner an WordPress in subdirectory User last replied: 5 months ago. No replies since.
  29. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] setup questions User last replied: 5 months ago. No replies since.
  30. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Failed to Clone the main site #1 User last replied: 5 months ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.