WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

ndjworldnews

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] Sql command needed User last replied: 2 months ago. No replies since.
  2. Display same posts randomly with each page load User last replied: 3 months ago. No replies since.
  3. [Plugin: User Photo] user photo only in admin User last replied: 4 months ago. No replies since.
  4. [user-avatar] Only For Admin? User last replied: 4 months ago. No replies since.
  5. [WP-USER-AVATAR] image loading problem User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  6. [WP-USER-AVATAR] image loading problem User last replied: 4 months ago. No replies since.
  7. Metronet Profile Pictures - error message User last replied: 5 months ago. No replies since.
  8. Media Uploader in template file User last replied: 5 months ago. No replies since.
  9. Internet Connection Lost User last replied: 5 months ago. No replies since.
  10. Different Site Same Database User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  11. Upgrade to WP 3.41 things disappear or deny access User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  12. [resolved] How To Add A Master Link To A Post? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  13. Several How-To Questions User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  14. How to backup posts from a specific category? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  15. [Plugin: WPtouch Mobile Plugin] WPTouch + W3 Total Cache - must disable browser caching? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  16. [Plugin: WPtouch Mobile Plugin] [Plugin: WPtouch] Not working with iPhone 3gs (and others) User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  17. Can't Get Mobile Domain To Work User last replied: 2 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] Sql command needed Started: 2 months ago Most recent reply: 2 months ago.
  2. Display same posts randomly with each page load Started: 3 months ago No replies.
  3. [WP-USER-AVATAR] image loading problem Started: 4 months ago Most recent reply: 4 months ago.
  4. [Plugin: User Photo] user photo only in admin Started: 4 months ago No replies.
  5. [user-avatar] Only For Admin? Started: 4 months ago No replies.
  6. [WP-USER-AVATAR] image loading problem Started: 4 months ago No replies.
  7. Metronet Profile Pictures - error message Started: 5 months ago No replies.
  8. Media Uploader in template file Started: 5 months ago No replies.
  9. Internet Connection Lost Started: 5 months ago Most recent reply: 5 months ago.
  10. Different Site Same Database Started: 5 months ago Most recent reply: 5 months ago.
  11. Upgrade to WP 3.41 things disappear or deny access Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  12. [resolved] How To Add A Master Link To A Post? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  13. How to backup posts from a specific category? Started: 2 years ago No replies.
  14. Can't Get Mobile Domain To Work Started: 2 years ago No replies.