WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

Msoprano111

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] Can no longer edit quick tabs plugin after latest wordpress update User last replied: 1 year ago. No replies since.
  2. [resolved] [Plugin: Quick Tabs] link directly to tab within a group User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 11 months ago
  3. [Plugin: Quick Tabs] text/images does not display when editing on dashboard but is there on website User last replied: 1 year ago. No replies since.
  4. Font turned white on editor's side User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. [Plugin: Quick Tabs] Font turned white on white User last replied: 1 year ago. No replies since.
  6. [resolved] [Plugin: Wp My Admin Bar] Admin Bar not working properly in internet explorer User last replied: 1 year ago. No replies since.
  7. [Plugin: Login With Ajax] Plugin not redirecting in internet explorer but works in chrome User last replied: 1 year ago. No replies since.
  8. [Plugin: Contact Us Form] not working in explorer User last replied: 1 year ago. No replies since.
  9. [resolved] [Plugin: Collapsible Widget Area] Plugin stopped working User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  10. [Plugin: Quick Tabs] Link directly to tab User last replied: 1 year ago. No replies since.
  11. My wordpress theme is not displaying properly on explorer User last replied: 1 year ago. No replies since.
  12. My wordpress theme is not displaying properly on explorer User last replied: 1 year ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] [Plugin: Quick Tabs] link directly to tab within a group Started: 1 year ago Most recent reply: 11 months ago.
  2. [resolved] Can no longer edit quick tabs plugin after latest wordpress update Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  3. [Plugin: Quick Tabs] text/images does not display when editing on dashboard but is there on website Started: 1 year ago No replies.
  4. Font turned white on editor's side Started: 1 year ago No replies.
  5. [Plugin: Quick Tabs] Font turned white on white Started: 1 year ago No replies.
  6. [resolved] [Plugin: Collapsible Widget Area] Plugin stopped working Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  7. [resolved] [Plugin: Wp My Admin Bar] Admin Bar not working properly in internet explorer Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  8. [Plugin: Login With Ajax] Plugin not redirecting in internet explorer but works in chrome Started: 1 year ago No replies.
  9. [Plugin: Contact Us Form] not working in explorer Started: 1 year ago No replies.
  10. My wordpress theme is not displaying properly on explorer Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  11. My wordpress theme is not displaying properly on explorer Started: 1 year ago No replies.