WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

massayoshi

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: Magic Fields] not working with chrome User last replied: 2 years ago. No replies since.
  2. pagination not working User last replied: 2 years ago. No replies since.
  3. [Plugin: WP-PageNavi] force wp-navi to use parent category User last replied: 2 years ago. No replies since.
  4. [resolved] add_theme_support and add_image_size not working User last replied: 2 years ago. No replies since.
  5. Already uploaded images don't display after upgrade User last replied: 2 years ago. No replies since.
  6. /blogname/files/ = 404 User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  7. [resolved] issues with adding new site and permalinks User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  8. [resolved] blog's permalinks not working User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  9. Adding blogs to multisite doesn't work User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  10. Multisite installation placing huge load on MySQL User last replied: 3 years ago. No replies since.
  11. CSV Importer Custom Fields and date format User last replied: 3 years ago. No replies since.
  12. [resolved] Login-Error: You do not have sufficient permissions to access this page. User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  13. [resolved] Here we go again. User last replied: 4 years ago. No replies since.
  14. WP needs db repairing when creating network User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  15. WP3 Multi Blogs Questions User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  16. Network settings missing User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  17. [Plugin: PHPBB Single Sign On] Can't Auth Mode - Option Selected Doesn't Save User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago

Threads Started

  1. [Plugin: Magic Fields] not working with chrome Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  2. pagination not working Started: 2 years ago No replies.
  3. [Plugin: WP-PageNavi] force wp-navi to use parent category Started: 2 years ago No replies.
  4. [resolved] add_theme_support and add_image_size not working Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  5. /blogname/files/ = 404 Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  6. [resolved] issues with adding new site and permalinks Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  7. [resolved] blog's permalinks not working Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  8. WP needs db repairing when creating network Started: 4 years ago Most recent reply: 3 years ago.