WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

madvic

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: WP-Markdown] enqueue css and js User last replied: 7 hours ago. No replies since.
  2. [Plugin: WordPress Importer] Error in debug mod User last replied: 6 days ago. No replies since.
  3. [Plugin: Query Multiple Taxonomies] error in debug mod User last replied: 1 week ago. No replies since.
  4. [resolved] [Theme: Invert Lite] menu bug in child theme User last replied: 1 week ago. No replies since.
  5. [resolved] [Theme: Invert Lite] little bugs User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago
  6. [resolved] [Plugin: Arconix FAQ] Custom post type User last replied: 3 months ago. No replies since.
  7. [resolved] [Plugin: Arconix FAQ] Bug for displaying User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  8. [Plugin: HS Responsive category FAQ] theme User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago
  9. [Plugin: FAQ] Design is awful User last replied: 3 months ago. No replies since.
  10. [Plugin: SP responsive wp-faq with category plugin] Bug in debud mod User last replied: 3 months ago. No replies since.
  11. [Plugin: Q and A FAQ and Knowledge Base for WordPress] bug in debug mode User last replied: 3 months ago. No replies since.
  12. [Theme: Nictitate] Problem in menu for the last firefox User last replied: 3 months ago. No replies since.
  13. [Plugin: Theme Authenticity Checker (TAC)] deprecated fucntion User last replied: 3 months ago. No replies since.
  14. [resolved] [Plugin: Private Only] Translation fr_FR User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 1 month ago
  15. [resolved] [Plugin: Varnish HTTP Purge] Error in ajax script User last replied: 5 months ago. No replies since.
  16. [resolved] [Plugin: Varnish HTTP Purge] Error in debug mode User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  17. [Plugin: SCF Dummy Content] Eoor in debug mod User last replied: 6 months ago. No replies since.
  18. [resolved] [Theme: Bootstrap Ultimate] error : Strict standards: Declaration of eo_mobile_Walker_Nav_Menu User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  19. [Theme: Bootstrap Ultimate] many parameters User last replied: 6 months ago. No replies since.
  20. [resolved] [Plugin: Pastacode] Problem d'affichage fenetre modale User last replied: 7 months ago. No replies since.
  21. [resolved] [Theme: Reviewgine Affiliate] No parameters User last replied: 7 months ago. No replies since.
  22. [Plugin: iThemes Security (formerly Better WP Security)] Error in links User last replied: 7 months ago. No replies since.
  23. [resolved] [Plugin: Private Only] Error in debug mod User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 2 months ago
  24. [resolved] [Plugin: Debug Queries] Function ereg_replace() is deprecated User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 7 months ago
  25. [Plugin: SimpleModal Login] When I activate the plugin User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  26. [Plugin: Theme My Login] Error when I activate the plugin User last replied: 8 months ago. No replies since.
  27. [Plugin: Disable WordPress Core Updates] Notice: Trying to get property of non-object in ...\wp-admin\update User last replied: 8 months ago. No replies since.
  28. [Plugin: User Access Manager] Error in variable User last replied: 8 months ago. No replies since.
  29. [resolved] [Plugin: P3 (Plugin Performance Profiler)] debug mod User last replied: 8 months ago. No replies since.
  30. [resolved] [Plugin: Varnish HTTP Purge] Error with helf_vhp User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago

Threads Started

  1. [Plugin: WP-Markdown] enqueue css and js Started: 7 hours ago No replies.
  2. [Plugin: WordPress Importer] Error in debug mod Started: 5 months ago Most recent reply: 6 days ago.
  3. [Plugin: Query Multiple Taxonomies] error in debug mod Started: 1 week ago No replies.
  4. [resolved] [Theme: Invert Lite] menu bug in child theme Started: 3 months ago Most recent reply: 1 week ago.
  5. [resolved] [Plugin: Private Only] Translation fr_FR Started: 7 months ago Most recent reply: 1 month ago.
  6. [resolved] [Plugin: Private Only] Error in debug mod Started: 7 months ago Most recent reply: 2 months ago.
  7. [Plugin: HS Responsive category FAQ] theme Started: 3 months ago Most recent reply: 2 months ago.
  8. [resolved] [Theme: Invert Lite] little bugs Started: 3 months ago Most recent reply: 2 months ago.
  9. [resolved] [Plugin: Arconix FAQ] Custom post type Started: 3 months ago Most recent reply: 3 months ago.
  10. [resolved] [Plugin: Arconix FAQ] Bug for displaying Started: 3 months ago Most recent reply: 3 months ago.
  11. [Plugin: SimpleModal Login] When I activate the plugin Started: 8 months ago Most recent reply: 3 months ago.
  12. [Plugin: FAQ] Design is awful Started: 3 months ago No replies.
  13. [Plugin: SP responsive wp-faq with category plugin] Bug in debud mod Started: 3 months ago No replies.
  14. [Plugin: Q and A FAQ and Knowledge Base for WordPress] bug in debug mode Started: 3 months ago No replies.
  15. [Theme: Nictitate] Problem in menu for the last firefox Started: 3 months ago No replies.
  16. [Plugin: Theme Authenticity Checker (TAC)] deprecated fucntion Started: 6 months ago Most recent reply: 3 months ago.
  17. [resolved] [Plugin: Varnish HTTP Purge] Error in ajax script Started: 5 months ago Most recent reply: 5 months ago.
  18. [resolved] [Plugin: Varnish HTTP Purge] Error in debug mode Started: 5 months ago Most recent reply: 5 months ago.
  19. [Plugin: SCF Dummy Content] Eoor in debug mod Started: 6 months ago Most recent reply: 6 months ago.
  20. [resolved] [Theme: Bootstrap Ultimate] error : Strict standards: Declaration of eo_mobile_Walker_Nav_Menu Started: 6 months ago Most recent reply: 6 months ago.
  21. [Theme: Bootstrap Ultimate] many parameters Started: 6 months ago Most recent reply: 6 months ago.
  22. [resolved] [Plugin: Pastacode] Problem d'affichage fenetre modale Started: 7 months ago Most recent reply: 7 months ago.
  23. [resolved] [Theme: Reviewgine Affiliate] No parameters Started: 7 months ago Most recent reply: 7 months ago.
  24. [Plugin: iThemes Security (formerly Better WP Security)] Error in links Started: 7 months ago No replies.
  25. wassup is not maintained Started: 1 year ago Most recent reply: 7 months ago.
  26. [resolved] [Plugin: Debug Queries] Function ereg_replace() is deprecated Started: 8 months ago Most recent reply: 7 months ago.
  27. [Plugin: Theme My Login] Error when I activate the plugin Started: 8 months ago No replies.
  28. [Plugin: User Access Manager] Error in variable Started: 8 months ago No replies.
  29. [resolved] [Plugin: P3 (Plugin Performance Profiler)] debug mod Started: 8 months ago Most recent reply: 8 months ago.
  30. [resolved] [Plugin: Varnish HTTP Purge] Error with helf_vhp Started: 9 months ago Most recent reply: 9 months ago.