WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

losgaz

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: WP-Members] Update Settings Yields Page Not Found User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  2. [resolved] Theme Previews blank User last replied: 5 months ago. No replies since.
  3. [resolved] Homepage forbidden, others blank User last replied: 5 months ago. No replies since.
  4. [Theme: Graphene] genericons not loaded User last replied: 5 months ago. No replies since.
  5. Tinymce not showing User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago
  6. upload image and store uri in custom db User last replied: 1 year ago. No replies since.
  7. [resolved] Network admin links wrong User last replied: 1 year ago. No replies since.
  8. [resolved] [Plugin: File Gallery] wrong file url generated User last replied: 1 year ago. No replies since.
  9. [closed] Widget Content enclosed in HTML comment User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  10. Thematic child widget content not displayed User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  11. [resolved] [Plugin: WP-Members] No emails User last replied: 2 years ago. No replies since.
  12. WP-Members ForceSSL User last replied: 3 years ago. No replies since.
  13. WP-Members - Can the block/unblock be set in a template? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  14. [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] [Plugin: WordPress HTTPS] login in loop User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  15. Login Loop on forced SSL login User last replied: 3 years ago. No replies since.
  16. No user cookies on redirect after secure login User last replied: 3 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] Theme Previews blank Started: 5 months ago Most recent reply: 5 months ago.
  2. [resolved] Homepage forbidden, others blank Started: 5 months ago Most recent reply: 5 months ago.
  3. [Theme: Graphene] genericons not loaded Started: 5 months ago No replies.
  4. Tinymce not showing Started: 9 months ago Most recent reply: 9 months ago.
  5. upload image and store uri in custom db Started: 1 year ago No replies.
  6. [resolved] Network admin links wrong Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  7. [resolved] [Plugin: File Gallery] wrong file url generated Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  8. [closed] Widget Content enclosed in HTML comment Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  9. Thematic child widget content not displayed Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  10. [resolved] [Plugin: WP-Members] No emails Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  11. WP-Members ForceSSL Started: 3 years ago No replies.
  12. WP-Members - Can the block/unblock be set in a template? Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  13. [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] [Plugin: WordPress HTTPS] login in loop Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  14. Login Loop on forced SSL login Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  15. No user cookies on redirect after secure login Started: 3 years ago No replies.