WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

keesiemeijer

User Activity

Recent Replies

  1. Error on my widget but seems to work ok... User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago
  2. Permalink structure for custom post type archives filtered by taxonomy User last replied: 2 months ago. No replies since.
  3. category archives - making earliest posts appear first User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago
  4. [resolved] random featured images from current category User last replied: 2 months ago. No replies since.
  5. Custom Menu options only show up for Network Admin account User last replied: 2 months ago. No replies since.
  6. WooCommerce bulk order form User last replied: 2 months ago. No replies since.
  7. Make date part of the title User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago
  8. [resolved] [Plugin: Related Posts by Taxonomy] Want to custom image size User last replied: 2 months ago. No replies since.
  9. [resolved] How can I show more results in category and tag searches? User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  10. [resolved] General Settings WordPress and Site Address URL User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  11. One page per year. Category User last replied: 3 months ago. No replies since.
  12. Fatal error: Call to undefined function wp_initial_constants() in /home/mono/pub User last replied: 3 months ago. No replies since.
  13. implode() [function.implode] Invalid arguments passed on line 8 User last replied: 3 months ago. No replies since.
  14. Serious Issue on WordPress Permissions. User last replied: 3 months ago. No replies since.
  15. [resolved] order posts on meta_query with relation User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago
  16. Image links not updated after Moving WordPress directory User last replied: 3 months ago. No replies since.
  17. Custom Post Type permalink not working on new posts User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  18. Missing argument 2 for wpdb::prepare() User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  19. WP_query and MySQL lost connection User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  20. Warning: Cannot modify header information User last replied: 4 months ago. No replies since.
  21. [resolved] Stylesheet not loading on index.php - but fine on single.php User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  22. [resolved] redirect with 1.5 upgrade doesn't work User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  23. Categories or Pages - How to organise a wordpress site User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  24. Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  25. [closed] Paragraphs removed from new posts in update 3.9 User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  26. Index of/ screen ------- How do I get it to load to my wordpress site User last replied: 4 months ago. No replies since.
  27. [resolved] Blank frontend and backend after update to 3.9 User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  28. WP 3.9: Cannot add/edit galleries/images in posts and pages User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  29. Posts protected But Pages unrestricted User last replied: 4 months ago. No replies since.
  30. Need help in variable product type User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago

Threads Started

No more topics posted.