WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

Junglefrog

User Activity

Recent Replies

  1. Scheduled posts posting straight way but with future date User last replied: 5 months ago. No replies since.
  2. PHP fatal error User last replied: 6 months ago. No replies since.
  3. [Plugin: Custom Field Template] Insert Image Failure in 3.5 User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  4. [resolved] Login bar disappeared User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  5. Site completely erased? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  6. [Plugin: NextGEN Gallery] - How to control widget title User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  7. [resolved] Wp installed but website is still showing blank User last replied: 4 years ago. No replies since.
  8. Upgrade postie 1.3.0 not working?? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  9. [Plugin: Postie] Error: could not write to temp file: ' ' and I can't change 'tmp' folder to 777 User last replied: 5 years ago. No replies since.
  10. Backupwordpress supported? User last replied: 5 years ago. No replies since.
  11. iFrame Hack on Several WP Sites User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  12. Which theme for portfolio User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  13. Rereshing of the site User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  14. Site suddenly very very slow User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  15. [resolved] Browse by category is not working User last replied: 5 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. Scheduled posts posting straight way but with future date Started: 5 months ago No replies.
  2. PHP fatal error Started: 6 months ago No replies.
  3. [resolved] Login bar disappeared Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  4. Site completely erased? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  5. [resolved] Wp installed but website is still showing blank Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  6. Upgrade postie 1.3.0 not working?? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  7. Backupwordpress supported? Started: 5 years ago No replies.
  8. Site suddenly very very slow Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  9. Which theme for portfolio Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  10. Rereshing of the site Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  11. [resolved] Browse by category is not working Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.