WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

jlambe

User Activity

Recent Replies

  1. building wordpress theme User last replied: 1 month ago. No replies since.
  2. [resolved] [Theme: Spasalon] Some problems to solve User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago
  3. [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Fatal Error + unable to delete old version User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  4. welcome to the famous five minute wordpress installation pops up on my site User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  5. url problem User last replied: 8 months ago. No replies since.
  6. Images disappeared from uploads folder User last replied: 8 months ago. No replies since.
  7. [resolved] wp_nav_menu do not output href attributes User last replied: 1 year ago. No replies since.
  8. [resolved] [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Admin Icons and Media Thumbnails disappeared User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  9. [Plugin: Advanced Custom Fields] Warning Error with custom Taxonomy User last replied: 1 year ago. No replies since.
  10. [resolved] [Plugin: Advanced Custom Fields] Repeater Field does not work User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  11. [resolved] [Plugin: Advanced Custom Fields] The New Gallery Field does not Work User last replied: 1 year ago. No replies since.
  12. [resolved] [Plugin: Advanced Custom Fields] Two Content Editor with 3.2.7 User last replied: 1 year ago. No replies since.
  13. [resolved] [closed] WordPress 3.4 : Update comes with Fatal Error User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago

Threads Started

  1. [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Fatal Error + unable to delete old version Started: 4 months ago Most recent reply: 4 months ago.
  2. [resolved] wp_nav_menu do not output href attributes Started: 1 year ago No replies.
  3. [resolved] [closed] WordPress 3.4 : Update comes with Fatal Error Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  4. [resolved] [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Admin Icons and Media Thumbnails disappeared Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  5. [Plugin: Advanced Custom Fields] Warning Error with custom Taxonomy Started: 1 year ago No replies.
  6. [resolved] [Plugin: Advanced Custom Fields] Repeater Field does not work Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  7. [resolved] [Plugin: Advanced Custom Fields] The New Gallery Field does not Work Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.