WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

jdembowski

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: Resume Submissions & Job Postings] Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare() User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  2. "/?cat=id" Showing all category User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  3. Awake Slider Not Working User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  4. [Plugin: Google Rich Snippets WordPress Plugin] This plugin was illegally uploaded to the wordpress plugin directory User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. [resolved] Editing the CSS file User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  6. Problem with startsmart theme wordpress User last replied: 1 year ago. No replies since.
  7. [closed] Need customer service User last replied: 1 year ago. No replies since.
  8. Inactive email as primary User last replied: 1 year ago. No replies since.
  9. SimplePie problem after upgrade - 'Favicon handling has been removed' User last replied: 1 year ago. No replies since.
  10. Can't post since upgrade to 3.5 User last replied: 1 year ago. No replies since.
  11. [resolved] Visual editor Issues after 3.5 upgrade User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  12. Instaling two wordpress ?! User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  13. [resolved] [theme: Custom Community] Templates not showing User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  14. Cannot edit widgets or permalinks in 3.5 User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  15. resetting passwords if you can't get in to the website User last replied: 1 year ago. No replies since.
  16. wp-admin redirect? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  17. [resolved] Problems with 3.5 edit etc tried the advice doesn't work User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  18. No post editor tool bar nor Visual tab User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  19. [resolved] visual editor not working after upgrade User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  20. easy privacy policy User last replied: 1 year ago. No replies since.
  21. Repeated incorrect password for Admin User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  22. [resolved] Upgraded to 3.5 - now cannot format text in any posts User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  23. [closed] Upgraded to 3.5, Media Library empty, images not showing User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 11 months ago
  24. [resolved] 3.5 media problems related to ALL plugins User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  25. Fatal error User last replied: 1 year ago. No replies since.
  26. [resolved] visual editor not working after 3.5 User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 9 months ago
  27. How to stop all the spam comments? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  28. [resolved] Inbex.php hacked User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  29. [closed] Plugins Not Updating since WP 3.5 installed User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  30. Fresh New Install, Visual Editor Not Working User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago

Threads Started

No more topics posted.