WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

jas956

User Activity

Recent Replies

  1. Remove border from image links User last replied: 1 year ago. No replies since.
  2. wrong thumbnails everywhere User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  3. Widgets problem at appearance User last replied: 1 year ago. No replies since.
  4. Tables are not found in my database User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. [resolved] How can I run php files on a wordpress site? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  6. [resolved] SSL'ed my WP site; problem with Menus User last replied: 1 year ago. No replies since.
  7. [closed] Looking For A Developer To Work With User last replied: 2 years ago. No replies since.
  8. WordPress, Xampp, and Ubuntu - Oh, my! User last replied: 2 years ago. No replies since.
  9. timthumb issue in WordPress MU User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  10. [resolved] Publishing a file: SOMEONE KNOWS such plugin? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  11. [resolved] Do I Have A Network Install? Can't Separate Posts User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  12. Server error: installing WP Multisite on localhost under XAMPP User last replied: 2 years ago. No replies since.
  13. [resolved] Images don't show at my first page User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  14. Created a theme and can't get it to work now. User last replied: 2 years ago. No replies since.
  15. How do I Add Space On the top and bottom of widgets in my sidebar? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  16. [resolved] image upload not working User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  17. Huge Special Characters problem User last replied: 2 years ago. No replies since.
  18. Query Posts by Tag Within Post User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  19. Confused about directions-need help setting up mu User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  20. Post blog to social site automatically? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  21. multisite new site dashboard error User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  22. How to get all posts from network User last replied: 2 years ago. No replies since.
  23. Simple Open Graph Plugin User last replied: 2 years ago. No replies since.
  24. Rewrite all URLs with php extension User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  25. Why Do Permalinks Need to End With %postname% ? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  26. Help! Website looks fine, though I can't edit anything in WP! User last replied: 2 years ago. No replies since.
  27. Missing RSS Feeds User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  28. Subdomain doesnt work correctly User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  29. Anyone else experiencing this? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  30. [resolved] Child Theme not visible after set-up User last replied: 2 years ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.