WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

instovo

User Activity

Recent Replies

  1. 'Deprecated' written all over the top of my website Help me remove it! User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago
  2. [resolved] H1 Post Title is Same Size as H2 Sub-Heading User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago
  3. Website loading speed: Very bad User last replied: 9 months ago. No replies since.
  4. Get sidebar for same category User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago
  5. Проконсультируйте по установке wordpress User last replied: 9 months ago. No replies since.
  6. Fatal Site Error. User last replied: 9 months ago. No replies since.
  7. Extremely Slow Load Time User last replied: 9 months ago. No replies since.
  8. Backing up site using FTP User last replied: 9 months ago. No replies since.
  9. [resolved] Updating HTACCESS for Multiple index Rredirects User last replied: 9 months ago. No replies since.
  10. Log In Page from Scratch User last replied: 9 months ago. No replies since.
  11. ShopSite User last replied: 9 months ago. No replies since.
  12. Installation of WordPress Theme User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago
  13. 'Post' content on Blog "Page" User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago
  14. Slider disappears once page loads User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago
  15. Help! Plugin Broke My Blog User last replied: 9 months ago. No replies since.
  16. Hide categories? User last replied: 9 months ago. No replies since.
  17. Creation of 301 redirect User last replied: 9 months ago. No replies since.
  18. Custom Theme (Post Form not displaying) User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago
  19. login page doesnt show up when i go to mywebsite.com/wp-admin User last replied: 9 months ago. No replies since.
  20. Running WordPress on Corporate Windows Server without FTP User last replied: 9 months ago. No replies since.
  21. [resolved] Installed New Blog Directory... where are my posts? User last replied: 9 months ago. No replies since.
  22. Installed WordPress 3.5.2 and lost 12 pages User last replied: 9 months ago. No replies since.
  23. [resolved] I can't add a new post, but others can User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago
  24. How to display other site content in WP ? User last replied: 9 months ago. No replies since.
  25. [resolved] Child Themes? User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago
  26. [resolved] Add Theme Demo Page User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago
  27. White Page after login User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago
  28. Facebook Publicize Image User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago
  29. Cannot access login page on new WordPress Install User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago
  30. Error 404 on all my pages except home. User last replied: 9 months ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.