WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

instovo

User Activity

Recent Replies

  1. Imported pages and posts not showing in dashboard User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago
  2. Child sites performance User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago
  3. Enable Multisite on Existing Site? User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago
  4. [resolved] Sub-domains not working User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago
  5. 503 Service Temporarily Unavailable nginx ???????????? User last replied: 2 months ago. No replies since.
  6. [resolved] [Plugin: Jetpack by WordPress.com] Error code: -32601 User last replied: 3 months ago. No replies since.
  7. [closed] Multisite Crash after 3.9 Upgrade User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  8. [resolved] Moving Multisite To New Server User last replied: 3 months ago. No replies since.
  9. [Plugin: Nginx] DigitalOcean tutorial on nginx cache User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago
  10. >> mail long to be send very long User last replied: 3 months ago. No replies since.
  11. [resolved] Problem with sub-domains User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  12. multisite clone.. User last replied: 3 months ago. No replies since.
  13. Cannot see pages listed with pretty urls on (nginx) User last replied: 3 months ago. No replies since.
  14. wp-admin 404 error not found User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago
  15. Converting MS install from Apache2 to Nginx User last replied: 3 months ago. No replies since.
  16. Multisite Setup on Netsol User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  17. [resolved] oops - added wildcard after creating network User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  18. start with multi-site or not? User last replied: 3 months ago. No replies since.
  19. Multisite or Subdomains User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  20. Can we install WordPress after a subdomain User last replied: 4 months ago. No replies since.
  21. [resolved] Do I need a multi-site? User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  22. [resolved] wordpress storage User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  23. [resolved] Legacy Images Not Displaying and odd Redirects User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  24. [resolved] One Multisite Domain Slower than others User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  25. mysql stops, is it a lack of memory problem? User last replied: 4 months ago. No replies since.
  26. Converting to multisite - is this possibe? User last replied: 4 months ago. No replies since.
  27. [resolved] I Can't edit the main site's domain User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  28. [resolved] Static Page not showing after site goes down User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  29. [resolved] Dashboard shows main site when Subsite URL is entered User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  30. Lost password User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago

Threads Started

  1. [Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Suggestion to Add Note to Plugin Description Started: 8 months ago Most recent reply: 7 months ago.
  2. [Plugin: WP Super Cache] Multisite and Duplicate WP-Super-Cache Menus in Dashboard Started: 1 year ago No replies.
  3. [resolved] [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Backend redirects to 404 - Not Found Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  4. [resolved] [Plugin: WordPress Shortcodes] Display button in PHP Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.