WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

hiphopinenglish

User Activity

Recent Replies

  1. Permalinks Issue User last replied: 3 months ago. No replies since.
  2. [resolved] How to create sorter User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  3. [resolved] Custom Combined Page Template User last replied: 3 months ago. No replies since.
  4. [resolved] No longer able to log into my admin page for my website User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  5. Restore Media Files from backup User last replied: 3 months ago. No replies since.
  6. [resolved] [closed] Is there anybody out there? User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  7. Very bad loading time User last replied: 3 months ago. No replies since.
  8. how to remove vertical line from search results User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  9. [resolved] Broke functions.php, had backup, site works but can't access editor User last replied: 3 months ago. No replies since.
  10. Dashboard User last replied: 3 months ago. No replies since.
  11. Content on page not updating User last replied: 3 months ago. No replies since.
  12. [resolved] Entire duplication of site User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  13. [resolved] How to send mail on publish a specific category User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  14. [resolved] Page url User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  15. Permalink structure changed! User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  16. how to optimize? User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  17. Front Page Confusion User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  18. Plugins User last replied: 3 months ago. No replies since.
  19. Main menu selection underline doesn't work properly. User last replied: 3 months ago. No replies since.
  20. templates not displaying properly User last replied: 3 months ago. No replies since.
  21. Broken links: recurrent problem with external URLs User last replied: 3 months ago. No replies since.
  22. [resolved] how do i remove a blank box from homepage below menu User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  23. [resolved] Site won't go live, ipage, installed to root User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  24. Template Page - Single - Header but no Logo No Nav User last replied: 3 months ago. No replies since.
  25. home page turned black User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  26. [Plugin: Posts 2 Posts] Invalid argument supplied for foreach() User last replied: 5 months ago. No replies since.
  27. Logging in and password User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  28. Changing the Category Archive title and subhead User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  29. WordPress migration acting strangely User last replied: 5 months ago. No replies since.
  30. Unwanted Google results User last replied: 6 months ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.