WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

hayfordoleary

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] Gallery not displaying User last replied: 5 years ago. No replies since.
  2. wp 2.5+ category and author question User last replied: 5 years ago. No replies since.
  3. How do I login after installing successfully? User last replied: 5 years ago. No replies since.
  4. Moving WordPress to a New Server User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  5. Add Horizontal Navigation User last replied: 5 years ago. No replies since.
  6. [resolved] My site isn't showing up? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  7. Baby Blog Help User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  8. How To Move WP from domain.com to domain.com/blog? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  9. Search only working selectively User last replied: 6 years ago. No replies since.
  10. [resolved] custom 404 page is not working User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago
  11. Hosting suggestions User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago
  12. [resolved] Making WordPress look like just another page in my existing website User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago
  13. HELPP!!! I am installing on GoDaddy hosting... User last replied: 8 years ago. No replies since.
  14. Uploading images = javascript void?! help please!! User last replied: 8 years ago. No replies since.
  15. Request: manual builds User last replied: 8 years ago. No replies since.
  16. Oceia bar - WordPress.com-like admin bar User last replied: 8 years ago. No replies since.
  17. [resolved] WordPress link lists on pages User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago
  18. [resolved] Categories on the fly User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago
  19. Hyperlinking entire header image (in lieu hyperlinked h1 text) User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago
  20. looks like an error in rss User last replied: 8 years ago. No replies since.
  21. problem adding video code to posts User last replied: 8 years ago. No replies since.
  22. [resolved] robots.txt User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago
  23. Pages not referencing User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago
  24. WYSIWYG Editor and Inserting Links User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 7 years ago
  25. [resolved] 2.0 and the death of my permalink structure User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago
  26. [resolved] css in default theme User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago
  27. File attachement User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago
  28. Custom template for single within a category User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago
  29. Comments Flaw User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago
  30. Page slug doubling User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago

Threads Started

  1. [resolved] Gallery not displaying Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  2. Search only working selectively Started: 6 years ago No replies.
  3. Request: manual builds Started: 8 years ago No replies.
  4. Oceia bar - WordPress.com-like admin bar Started: 8 years ago No replies.
  5. Custom template for single within a category Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago.
  6. Comments Flaw Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago.
  7. Page slug doubling Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago.