WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

harmonyinfotech

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: Backup by blogVault] No free plugin User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago
  2. W3 Total Cache Corrupted after upgrade to WP 3.9! User last replied: 3 months ago. No replies since.
  3. Can't login because of cookies... User last replied: 6 months ago. No replies since.
  4. [resolved] [Theme: Openstrap] SLIDER: images not sliding when page is refreshed User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  5. F8 lite theme - No slideshow scrolling on homepage User last replied: 6 months ago. No replies since.
  6. [resolved] [Plugin: W3 Total Cache] My Sitemap Has No Styling User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  7. [Plugin: WP Easy Columns] Still can't delete plugin User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  8. [Theme: Hueman] WP-pagenavi not working on posts User last replied: 6 months ago. No replies since.
  9. [resolved] Blog sites transfered to another server -> subsites not found anymore User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  10. [Theme: Customizr] Social icons not displaying correctly in IE User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  11. site using Customizr completely frozen User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  12. [Plugin: Top 10 Popular Posts v 1.9.8.5] Unable to display posts User last replied: 6 months ago. No replies since.
  13. [resolved] Remove the words on static page User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  14. [Plugin: TAB SLIDE] Tab Text Not Showing User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  15. Can't run new themes User last replied: 6 months ago. No replies since.
  16. What plugin is this? User last replied: 6 months ago. No replies since.
  17. [Plugin: Ajax_the_views] Doesn't work User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  18. [resolved] HTTP 500 error after upgrade to 3.8 User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  19. [Plugin: Manual Related Posts] Not every thumbnail is displayed User last replied: 6 months ago. No replies since.
  20. [resolved] [Theme: Customizr] pictures in the front page User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  21. NextGEN Gallery 2.0.40. - set caption width User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  22. [resolved] [Plugin: Edit Any Table] Newbie Help User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  23. [Plugin: AnythingSlider for WordPress] CSS script conflict with Nivo Slider.. Anything not even runn User last replied: 2 years ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.