WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

georgiegrace

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: The Events Calendar] "view as" drop down appears twice / is broken User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 11 months ago
  2. [Plugin: MailChimp Widget] Widget suddenly stopped working "problem processing your submission" message User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 10 months ago
  3. [Plugin: MailChimp Widget] Can't figure out why this widget doesn't work anymore User last replied: 1 year ago. No replies since.
  4. [resolved] Uninstalling multisite has broken my permalinks with the /blog/ slug User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. [Plugin: Tweet Blender] Time of tweet is a link to... nowhere User last replied: 1 year ago. No replies since.
  6. [resolved] [Plugin: Twitter Widget Pro] Mentions User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  7. [Plugin: NextGEN Gallery] Making changes to the L O A D I N G css? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  8. [Plugin: NextGEN Gallery] Lightbox 2 effect in NextGEN Galleries User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  9. [resolved] @ini_set - error code appearing on index.php User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  10. [Plugin: WP-Cumulus] hover color User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  11. [Plugin: NextGEN Gallery] Flash Gallery Display Stopped Working User last replied: 4 years ago. No replies since.
  12. [Plugin: Profiler] Lost directory page User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  13. [Plugin: NextGEN Gallery] Lost Effects User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  14. [Plugin: NextGEN Gallery] Gallery only displays plain images User last replied: 4 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [Plugin: MailChimp Widget] Widget suddenly stopped working "problem processing your submission" message Started: 1 year ago Most recent reply: 10 months ago.
  2. [resolved] [Plugin: The Events Calendar] "view as" drop down appears twice / is broken Started: 1 year ago Most recent reply: 11 months ago.
  3. [resolved] Uninstalling multisite has broken my permalinks with the /blog/ slug Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  4. [resolved] [Plugin: Twitter Widget Pro] Mentions Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  5. [Plugin: Tweet Blender] Time of tweet is a link to... nowhere Started: 1 year ago No replies.
  6. [Plugin: NextGEN Gallery] Making changes to the L O A D I N G css? Started: 3 years ago No replies.
  7. [Plugin: Profiler] Lost directory page Started: 4 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  8. [resolved] @ini_set - error code appearing on index.php Started: 4 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  9. [Plugin: NextGEN Gallery] Gallery only displays plain images Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.