WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

georgestephanis

User Activity

Recent Replies

  1. [closed] Quick Edit not working after 3.5 update User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  2. Hyperlink Issues After 3.5 Update User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 11 months ago
  3. Post Permalink could not be changed any longer with WordPress 3.5 User last replied: 1 year ago. No replies since.
  4. [resolved] jquery issue User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  5. Post image not shown in feed since 3.5 User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  6. [resolved] Comment Date showing same as post date User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  7. WordPress 3.5 update User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  8. New Upgrade 3.5 Error with my plug in User last replied: 1 year ago. No replies since.
  9. [resolved] Upgraded to WordPress 3.5 problem User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  10. [resolved] Fatal error: Call to a member function is_main_query() User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  11. Images and words – one below the other User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  12. Form that allows PDF download User last replied: 1 year ago. No replies since.
  13. hacked! help confirm what type? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  14. HTTP 500 - I can't access to my website with error HTTP 50 User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  15. [resolved] Dashboard broken User last replied: 1 year ago. No replies since.
  16. [resolved] Menu just broke. User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  17. Visual post button fails to work User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  18. How to change wp-admin.php & wp-login.php User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  19. [resolved] [closed] Cannot access my wp-admin panel or my website (HTTP 500) User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  20. Text editor doesn't open in upgrade to 3.5 User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  21. [closed] 3.5 on IIS7 unable to update plug-ins and themes User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  22. Incoming Links for Wrong Domain User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  23. RC6 TinyMCE Removing nested tags User last replied: 1 year ago. No replies since.
  24. [resolved] "All of this theme’s files are located in" gone? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  25. [resolved] 3.5 RC3 New media uploader doesn't work with Google mod_pagespeed User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  26. [resolved] Ajax functions broken User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  27. [resolved] upload path User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  28. Expose hidden attachment fields User last replied: 1 year ago. No replies since.
  29. [resolved] 3.5 RC3 Featured Image not working User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  30. [resolved] [closed] bug in 3.5 beta media insert? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago

Threads Started

No more topics posted.