WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

futtta

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] Autoptimize not optimizing my js/css? User last replied: 4 months ago. No replies since.
  2. [resolved] [Plugin: Autoptimize] Protocol-less URL support User last replied: 4 months ago. No replies since.
  3. [resolved] [Plugin: Autoptimize] HTML optimizing breaks the site User last replied: 4 months ago. No replies since.
  4. [resolved] [Plugin: WP YouTube Lyte] There is a ")" next to the video User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  5. [resolved] [Plugin: Autoptimize] garbage collection User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  6. [Plugin: NextGEN Gallery] HTML5 slideshow not working User last replied: 4 months ago. No replies since.
  7. [Plugin: WP YouTube Lyte] How to set video as feature image? User last replied: 4 months ago. No replies since.
  8. [resolved] [Plugin: Autoptimize] No more separate CDN's for JS/CSS/Images? User last replied: 4 months ago. No replies since.
  9. [resolved] [Plugin: Autoptimize] Expires/Max Age compatibility with SuperCache User last replied: 4 months ago. No replies since.
  10. [resolved] [Plugin: Autoptimize] breaks X theme css User last replied: 4 months ago. No replies since.
  11. [resolved] [Plugin: Autoptimize] Sticky post slider, no new photos show User last replied: 4 months ago. No replies since.
  12. [resolved] [Plugin: Autoptimize] After optimizing video channels won't load User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  13. [resolved] [Plugin: Autoptimize] flickering/spining advice-fix User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  14. [resolved] [Plugin: Q2W3 Fixed Widget (Sticky Widget)] only works when editing my site User last replied: 5 months ago. No replies since.
  15. [resolved] [Plugin: Autoptimize] webmaster errors User last replied: 5 months ago. No replies since.
  16. [Plugin: Autoptimize] GREAT User last replied: 5 months ago. No replies since.
  17. [resolved] [Plugin: Autoptimize] How do i reverse the Autoptimze? User last replied: 5 months ago. No replies since.
  18. [Plugin: WP YouTube Lyte] Displays smaller version than all other Youtube plugins User last replied: 5 months ago. No replies since.
  19. [resolved] [Plugin: Autoptimize] Header Tags User last replied: 5 months ago. No replies since.
  20. [resolved] [Plugin: Autoptimize] Conflict javascript deferring with Slick Social Share Buttons User last replied: 5 months ago. No replies since.
  21. [resolved] [Plugin: Autoptimize] Problem after Update to 1.8.1 User last replied: 5 months ago. No replies since.
  22. [resolved] [Plugin: Autoptimize] Defer parsing of JavaScript User last replied: 5 months ago. No replies since.
  23. [Plugin: WP YouTube Lyte] Player Redesign User last replied: 5 months ago. No replies since.
  24. [resolved] [Plugin: Autoptimize] On Apple iPad Search Field did not show User last replied: 5 months ago. No replies since.
  25. [resolved] [Plugin: Autoptimize] 2 little questions User last replied: 5 months ago. No replies since.
  26. [resolved] Autoptimize problems with IE User last replied: 5 months ago. No replies since.
  27. [Plugin: WP YouTube Lyte] Playlist order (descending or similar) ? User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  28. [resolved] Goggle Maps are disabled through "autoptimize" User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  29. [resolved] [closed] [Plugin: Autoptimize] New problem with Piha Theme User last replied: 5 months ago. No replies since.
  30. [Plugin: Autoptimize] Fatal error : Unknown... line 0 User last replied: 5 months ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.