WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

frioman

User Activity

Recent Replies

  1. Missing page dropdown for child pages? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  2. Using Static Page, widgets aren't visible? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  3. [resolved] Suddenly sidebar widgets not visible on home page only? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  4. Problem with mo.php User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  5. [resolved] WP Polls 2.40 when I vote it says it's loading and keeps loading forever User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  6. html link command always inserts home address prior to correct link? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  7. HTTP500 error. Support said virus. Help. User last replied: 4 years ago. No replies since.
  8. My blog is unexpectedly down User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  9. Sudden unprovoked HTTP500 error, No wp-admin either User last replied: 4 years ago. No replies since.
  10. Uploading images, get message--Unable to create directory User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  11. [resolved] I can see all Admin stuff, but not the front page or other pages? User last replied: 5 years ago. No replies since.
  12. The site is not appearing!! User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  13. [resolved] Error uploading images User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  14. uploading images User last replied: 5 years ago. No replies since.
  15. Error "Is its parent directory writable by the server?" Uploading images User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  16. Amazon Widgets Shortcodes: Can't un-install on 2.7 User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  17. Need a sidebar widget to display slideshow of embeded widgets User last replied: 5 years ago. No replies since.
  18. [resolved] Any recommendations to display a changing number of embeded code User last replied: 5 years ago. No replies since.
  19. [resolved] Tried moving from a sub directory to the root and my page is not showing up User last replied: 5 years ago. No replies since.
  20. [resolved] If I completely delete my root contents, will I affect my data? User last replied: 5 years ago. No replies since.
  21. [resolved] Moved to root and now my blog is not visible! User last replied: 5 years ago. No replies since.
  22. [resolved] Tried moving WP to the root directory per instructions User last replied: 5 years ago. No replies since.
  23. [resolved] after initial Admin login, get error 403.14"directory list denied" User last replied: 5 years ago. No replies since.
  24. Failed Automatic Upgrade from 2.8 to 2.8.1 User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  25. [resolved] I'm missing something? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  26. [resolved] Why won't Avatars display? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  27. [resolved] database backup - urgent help please User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  28. [resolved] My site is not visible after attempting 2.7 to 2.8!!! User last replied: 5 years ago. No replies since.
  29. Auto upgrade to 2.7.1 doesnt finish. User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  30. [resolved] Help Please For Code To Add Author's Names To Posts User last replied: 5 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. Missing page dropdown for child pages? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  2. Using Static Page, widgets aren't visible? Started: 4 years ago No replies.
  3. [resolved] Suddenly sidebar widgets not visible on home page only? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  4. html link command always inserts home address prior to correct link? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  5. HTTP500 error. Support said virus. Help. Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  6. Sudden unprovoked HTTP500 error, No wp-admin either Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  7. Uploading images, get message--Unable to create directory Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  8. [resolved] I can see all Admin stuff, but not the front page or other pages? Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  9. Need a sidebar widget to display slideshow of embeded widgets Started: 5 years ago No replies.
  10. [resolved] Any recommendations to display a changing number of embeded code Started: 5 years ago No replies.
  11. [resolved] Tried moving from a sub directory to the root and my page is not showing up Started: 5 years ago No replies.
  12. [resolved] If I completely delete my root contents, will I affect my data? Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  13. [resolved] Moved to root and now my blog is not visible! Started: 5 years ago No replies.
  14. [resolved] Tried moving WP to the root directory per instructions Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  15. [resolved] after initial Admin login, get error 403.14"directory list denied" Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  16. [resolved] I'm missing something? Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  17. [resolved] Why won't Avatars display? Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  18. [resolved] My site is not visible after attempting 2.7 to 2.8!!! Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.