WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

forcetwelve

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: NextGEN Gallery] Moved hosts and now gallery won't load User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  2. [Plugin: Portfolio Slideshow] exclude the get_thumbnail image from the gallery? User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  3. Page Template Missing in 2.8 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  4. [resolved] custom fields stopped working & more errors! User last replied: 4 years ago. No replies since.
  5. [resolved] How do I add code to htaccess file? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  6. [Plugin: WP-Cufon] WP- Cufon not working (WordPress v2.9.2) - not seeing fonts User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  7. loop inside the loop? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  8. Split Navigation from pages User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  9. vslider image moving??? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  10. gallery like this? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  11. post category variable depending on pages? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  12. 2.7 made a custom page template but can't find it User last replied: 4 years ago. No replies since.
  13. Upgraded to 2.8 and can't upload images User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  14. [resolved] File Permission User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  15. flash image uploader gone - not working User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  16. images dissapear - error after moving to new server (same url) User last replied: 5 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [Plugin: Portfolio Slideshow] exclude the get_thumbnail image from the gallery? Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  2. [Plugin: NextGEN Gallery] Moved hosts and now gallery won't load Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  3. [resolved] custom fields stopped working & more errors! Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  4. loop inside the loop? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  5. vslider image moving??? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  6. gallery like this? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  7. post category variable depending on pages? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  8. flash image uploader gone - not working Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  9. images dissapear - error after moving to new server (same url) Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.