WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

designfreebies

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: NextGEN Gallery] Slideshow display type not working but singlepic does User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 4 weeks ago
  2. html code in text widget affecting my page's layout User last replied: 1 year ago. No replies since.
  3. [resolved] any recommended plugin to improve the performance? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  4. [resolved] Pop-up affecting my sliding testimonial User last replied: 2 years ago. No replies since.
  5. [resolved] Video in homepage header only User last replied: 2 years ago. No replies since.
  6. [resolved] [Plugin: Shadowbox JS] Setup to autoplay but it's not working User last replied: 3 years ago. No replies since.
  7. [resolved] [Plugin: NGG Video Extend] Gallery Navigation User last replied: 3 years ago. No replies since.
  8. [resolved] [Plugin: NGG Video Extend] Set to autoplay User last replied: 3 years ago. No replies since.
  9. [Plugin: NGG Video Extend] Video not showing up User last replied: 3 years ago. No replies since.
  10. NGG Video Extend say nextgen and shadow not activated User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago

Threads Started

  1. [Plugin: NextGEN Gallery] Slideshow display type not working but singlepic does Started: 1 month ago Most recent reply: 4 weeks ago.
  2. html code in text widget affecting my page's layout Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  3. [resolved] Pop-up affecting my sliding testimonial Started: 2 years ago No replies.
  4. [resolved] Video in homepage header only Started: 2 years ago No replies.
  5. [resolved] [Plugin: Shadowbox JS] Setup to autoplay but it's not working Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  6. [resolved] [Plugin: NGG Video Extend] Set to autoplay Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.