WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

Davvit

User Activity

Recent Replies

  1. Multisite only Partially working User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  2. Setting up new wp and importing content from an existing install User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  3. Deleting permalinks from dead pages ? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  4. Trying to insert htmt into Page. "code" tag not helping !!!fo User last replied: 2 years ago. No replies since.
  5. How to redirect to a sub directory ? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  6. Getting my images to site side by side User last replied: 2 years ago. No replies since.
  7. Adding different header image for each site ? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  8. Remove Sidebar in Pages in Intrepidity theme User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  9. Widget Changes are Not Updating site ?? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  10. Adding Pluggins User last replied: 2 years ago. No replies since.
  11. Where is Theme Editor ? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  12. [resolved] New Network - Sub-domain site Does Not Exist ?? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  13. [resolved] [closed] WordPress MU Domain Mapping, cannot change settings User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  14. Setting up DNS for my multiblogs User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  15. [resolved] Please help! MU setup but sub-domains not showing :( User last replied: 2 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. Multisite only Partially working Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  2. Setting up new wp and importing content from an existing install Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  3. Deleting permalinks from dead pages ? Started: 2 years ago No replies.
  4. Trying to insert htmt into Page. "code" tag not helping !!!fo Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  5. How to redirect to a sub directory ? Started: 2 years ago No replies.
  6. Setting up DNS for my multiblogs Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  7. Getting my images to site side by side Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  8. Adding different header image for each site ? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  9. Remove Sidebar in Pages in Intrepidity theme Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  10. Widget Changes are Not Updating site ?? Started: 2 years ago No replies.
  11. Where is Theme Editor ? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  12. Adding Pluggins Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  13. [resolved] New Network - Sub-domain site Does Not Exist ?? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.