WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

ClaytonJames

User Activity

Recent Replies

  1. Missing Upload folder Field under Media Settings wp 3.9.1 User last replied: 3 weeks ago. No replies since.
  2. [resolved] CSS returns 404 User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago
  3. 403 Forbidden error nginx User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago
  4. [Theme: Clean Retina] Version 1.3.7 & 1.3.8 Differences? User last replied: 1 month ago. No replies since.
  5. Error on opening wp-admin User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago
  6. I now can't evne get into admin area of web User last replied: 1 month ago. No replies since.
  7. [resolved] Can't Login User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 3 weeks ago
  8. So lost, Where to start? User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 4 weeks ago
  9. Trying to make twenty twelve theme responsive User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 4 weeks ago
  10. [resolved] Something goes wrong when looking from another pc User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 4 weeks ago
  11. php.ini User last replied: 1 month ago. No replies since.
  12. Works fine on the hosting computer, but not on another computer? User last replied: 1 month ago. No replies since.
  13. [resolved] Page "jumps" a few pixels to the right while rendering some pages User last replied: 1 month ago. No replies since.
  14. Rogue Code Has Disabled Website User last replied: 1 month ago. No replies since.
  15. [resolved] The old file size limit of 2MB User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago
  16. Dreaded Permalinks on Localhost User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago
  17. [resolved] Self hosting, no liking? User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago
  18. wp 3.9.1 - no login possible : hackers visited the page via backdoor!? User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago
  19. where can i edit "Reply" right after each comment? User last replied: 1 month ago. No replies since.
  20. [resolved] No Search box In This Forum User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago
  21. how to use grep or findstr User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago
  22. website help User last replied: 1 month ago. No replies since.
  23. [resolved] Reduce space between menu bar words User last replied: 1 month ago. No replies since.
  24. Help - "Using a pre-existing sub-directory install" has not worked User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago
  25. website address gives page with Index of / User last replied: 1 month ago. No replies since.
  26. Why does main logo open lightbox User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago
  27. [resolved] My web site addresses now show with a "#." and a bunch of digits after it? User last replied: 1 month ago. No replies since.
  28. fatal erroe User last replied: 1 month ago. No replies since.
  29. My wp admin has been hacked. L. Help User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago
  30. I need HELP with url settings. User last replied: 1 month ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.