WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

cjchamberland

User Activity

Recent Replies

  1. Some upload vulnerability User last replied: 2 months ago. No replies since.
  2. [resolved] [Plugin: WPeMatico] malware? User last replied: 12 months ago. Most recent reply: 12 months ago
  3. Site Hacked - All posts and pages deleted, mystery comments left User last replied: 1 year ago. No replies since.
  4. Hello - Query regarding Database User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  5. [resolved] Malware in database - generating file to top level directory User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  6. Avenue theme constantly infected with malware User last replied: 1 year ago. No replies since.
  7. [closed] New malware code injection attack User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  8. Hacked site. JS files constantly being modified User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  9. Where is /category/... User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  10. Site hacked by Click feeds? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  11. [resolved] SEO for my Sinhala WordPress User last replied: 1 year ago. No replies since.
  12. [resolved] [Plugin: Anti-Malware (Get Off Malicious Scripts)] [Plugin: Anti-Malware by ELI (Get Off Malicious Scripts)] Automatically Repariring User last replied: 1 year ago. No replies since.
  13. Iframe Injection Malware User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  14. Does .htaccess should look like this? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  15. Cheatin Uh? & NextGen User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  16. Trouble finding malware on site User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  17. [closed] style.css getting hacked User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  18. [Plugin: ZENKEI Player for WordPress] Pops positive as Malware User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  19. Google says we've been hacked, but I'm a newbie and need help User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  20. [closed] Malware Removal User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 11 months ago
  21. Images not showing in my WP template User last replied: 1 year ago. No replies since.
  22. Lost Homepage Menu User last replied: 1 year ago. No replies since.
  23. Blackhole Exploit Kit in my site, no clue about how to remove it User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  24. Spamed to the max...blog not working at all : ( User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  25. site started running extremely slow. User last replied: 1 year ago. No replies since.
  26. [resolved] Hacked User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  27. Help with setting defaults in wp_options for clients theme User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  28. Need testers for my wordpress scanner User last replied: 2 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. Help with setting defaults in wp_options for clients theme Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  2. Need testers for my wordpress scanner Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.